Κα Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη – Ως εδώ με τα ψέματα! Κα Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη – Ως εδώ με τα ψέματα!
του Βασίλη Πούτου Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό να βλέπει κανείς μια δημόσια φιγούρα να εργαλειοποιεί τόσο χυδαία και απερίσκεπτα έναν τόσο σοβαρό όρο όπως το... Κα Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη – Ως εδώ με τα ψέματα!

του Βασίλη Πούτου

Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό να βλέπει κανείς μια δημόσια φιγούρα να εργαλειοποιεί τόσο χυδαία και απερίσκεπτα έναν τόσο σοβαρό όρο όπως το «μπούλινγκ» – ή όπως εσείς το αποκαλέσατε, «νταηλίκι» – απλώς για να εξυπηρετήσει μικροπολιτικά ή προσωπικά συμφέροντα.

👉 Στην τελευταία σας συνέντευξη, διαστρεβλώνετε την αλήθεια και ρίχνετε λάσπη με ανύπαρκτους ισχυρισμούς περί δήθεν εκφοβισμού προς την κα Αραβανή από μέρους μου . Όχι, αυτό δεν είναι θάρρος. Αυτό είναι θράσος και υποκρισία.

Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, επιστρατεύετε φανταστικά σενάρια. Όταν δεν μπορείτε να υπερασπιστείτε τις πράξεις και τις θέσεις σας, κρύβεστε πίσω από κατασκευασμένες κατηγορίες. Αυτή η συμπεριφορά δεν έχει καμία θέση στον δημόσιο διάλογο. Είναι φθηνό πολιτικό θέατρο. Και ο κόσμος το καταλαβαίνει.

Αν θέλετε σεβασμό, κερδίστε τον με αλήθεια και συνέπεια – όχι με μυθοπλασίες και ρόλους θύματος που δεν σας ανήκουν.







error: Content is protected !!