ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ(Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ.)-TEΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠEIΡΑΙΑΣ 23-4-2021 ΘΕΜΑ :... ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ(Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ.)-TEΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠEIΡΑΙΑΣ 23-4-2021

ΘΕΜΑ : ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ.

Κατέρρευσε ολοσχερώς μία από τις παράνομες δράσεις του ΟΛΠ/COSCO. Αναρτήθηκε χθες η απόφαση 226/2021 της 83ης Συνεδρίασης της Ανεξάρτητης Αρχής της ΡΑΛ(Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων). Με την απόφασή της αυτή η ΡΑΛ, κάνει τεκμηριωμένα δεκτή στο σύνολό της την καταγγελία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας (Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ.).

Καταγγέλλουμε τον ΟΛΠ/COSCO για παραβατική δράση. Καθημερινά o OLP/COSCO αποπειράται να καλύψει το πραγματικό του πρόσωπο προσφέροντας λαμπάδες και παιδικές χαρές, εκμεταλλευόμενος έτσι τα συναισθηματικά και κοινωνικά αντανακλαστικά δημάρχων και απλών πολιτών. Σε άλλες εποχές και σε άλλους τόπους, τέτοιες προσφορές δεν θα ήταν τίποτα άλλο παρά χάντρες και καθρεφτάκια για τους αυτόχθονες ιθαγενείς. Όμως, πίσω από τη μάσκα της τάχα κοινωνικής ευαισθησίας κρύβονται οι ακόρεστες ορέξεις της COSCO για την αύξηση των κινέζικων υπερκερδών από το Λιμάνι του Πειραιά με καταστροφή του επιχειρηματικού, παραγωγικού και κοινωνικού ιστού της πόλης.

Η σημερινή δικαίωση της Ναυπηγοεπισκευής αποτελεί το πρώτο λιθαράκι στο τείχος που θα ανυψωθεί από όλο τον επιχειρηματικό κόσμο του Πειραιά και θα σταματήσει τα καταστροφικά για τον Πειραιά όνειρα της COSCO. Αν ο ΟΛΠ/COSCO συνεχίζει να παραβιάζει τη Σύμβαση Παραχώρησης, που έχει αποδεχτεί, συνεχίζει να μη συμμορφώνεται με την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και να ενεργεί καταστροφικά για τον επιχειρηματικό κόσμο και τις τοπικές κοινωνίες, να μην τρέφει αυταπάτες και να μην περιμένει την επιπλέον παραχώρηση του 16% από το ΤΑΙΠΕΔ. Οι Ναυπηγοεπισκευαστές είναι έτοιμοι να προασπίσουν τον κλάδο και τον ζωτικό εργασιακό τους χώρο με κάθε τρόπο.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΟ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΤΑ!!!

error: Content is protected !!