Η Απάντηση της Ανεξάρτητης Δημ.Συμβ. Υβόννης Αραβανή   στην δημόσια τοποθέτηση του προέδρου του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. Η Απάντηση της Ανεξάρτητης Δημ.Συμβ. Υβόννης Αραβανή   στην δημόσια τοποθέτηση του προέδρου του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π.
Κε Θανάση Αλαίσκα έχετε την ατυχία, θα έλεγα εγώ, να υπάρχουν, ακόμη δύο άνθρωποι, που δεν εισχώρησαν στον συνδυασμό της δημοτικής αρχής, της μείζονος... Η Απάντηση της Ανεξάρτητης Δημ.Συμβ. Υβόννης Αραβανή   στην δημόσια τοποθέτηση του προέδρου του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π.

Κε Θανάση Αλαίσκα έχετε την ατυχία, θα έλεγα εγώ, να υπάρχουν, ακόμη δύο άνθρωποι, που δεν εισχώρησαν στον συνδυασμό της δημοτικής αρχής, της μείζονος αντιπολίτευσης, αν και πολύ θα το θέλατε, μιας και έτσι θα είχατε απόλυτα, την απουσία ελέγχου.

Δεν θα σταθώ, στην γνωστή φρασεολογία, δική σας και του δελτίου τύπου του δημάρχου,(αντιπολίτευση από τα lidl, αποτυχημένοι παραγοντίσκοι, ηλίθιοι) μιας και στο ΔΣ, έχουμε ακούσει χειρότερα.

Θα σας απαντήσω λοιπόν το εξής:

Φυσικά και ζητήσαμε την ακύρωση των οφειλών, που στείλατε στους πολίτες, διότι οφείλατε ΠΡΩΤΑ να αναζητήσετε πηγές χρηματοδότησης και μετά να βάλετε το χέρι στην τσέπη του πολίτη.

Αντ αυτού, ο δήμαρχος εισηγήθηκε και ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ, ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ και ΚΑΤΟΠΙΝ να αναζητήσει πηγές χρηματοδότησης.

Όσο λαϊκή, λοιπόν είναι η φρασεολογία σας άλλο τόσο αντιλαϊκή είναι η συμπεριφορά σας.

Η θέση όλου του ΔΣ, θα έπρεπε να είναι προς όφελος και εξυπηρέτηση των πολιτών και όχι να καταφεύγουμε στις εύκολες λύσεις. Όσο περιτύλιγμα, να βάλετε στις αποφάσεις σας, το γεγονός του “πλήρωσε και βλέπουμε” δεν αλλάζει.

Φυσικά στο δελτίο τύπου του δημάρχου , “μούγγα” , που θα λέγατε εσείς, σιωπή το λέμε εμείς, για τις χρηματοδοτήσεις άλλων δήμων, για τα έργα που ΕΣΕΙΣ ζητάτε να πληρώσουν οι δημότες. Ο σαφής μας στόχος, όπως αναφέρει ο δήμαρχος, είναι να “πουλήσουμε” εξυπηρέτηση στους πολίτες αλλά κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Υβόννη Αραβανή

Ανεξάρτητη Δημ. Σύμβουλος

Δείτε επίσης την τοποθέτηση του Προέδρου του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π

error: Content is protected !!