Βάσω Μπόγρη: Στο  Συμβούλιο λογοδοσίας ο Δήμαρχος μας μετέφερε νοερά σε κάποιο παραμυθένιο τοπίο ονειρικά πλασμένο. Βάσω Μπόγρη: Στο  Συμβούλιο λογοδοσίας ο Δήμαρχος μας μετέφερε νοερά σε κάποιο παραμυθένιο τοπίο ονειρικά πλασμένο.
Στο Συμβούλιο λογοδοσίας ο Δήμαρχος μας μετέφερε νοερά σε κάποιο παραμυθένιο τοπίο ονειρικά πλασμένο. Με αφορμή την ανεξέλεγκτη κατάσταση που βιώνει και φέτος το... Βάσω Μπόγρη: Στο  Συμβούλιο λογοδοσίας ο Δήμαρχος μας μετέφερε νοερά σε κάποιο παραμυθένιο τοπίο ονειρικά πλασμένο.

Στο Συμβούλιο λογοδοσίας ο Δήμαρχος μας μετέφερε νοερά σε κάποιο παραμυθένιο τοπίο ονειρικά πλασμένο. Με αφορμή την ανεξέλεγκτη κατάσταση που βιώνει και φέτος το καλοκαίρι το νησί μας στον τομέα της καθαριότητας, φέραμε το σχετικό θέμα προς συζήτηση.

Όλοι μας αντικρίζουμε ακόμα τόνους σκουπιδιών που όχι μόνο αμαυρώνουν την εικόνα του νησιού μας αλλά αποτελούν και κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Από ότι φαίνεται όμως ο Δήμαρχος δεν βλέπει τίποτα από αυτά και μας διαβεβαίωσε για επιτυχία στον τομέα της καθαριότητας !!!.

Κερασάκι στην τούρτα τα 36.000 ευρώ από τον τομέα της Καθαριότητας για την αγορά νέου αυτοκινήτου SUV για τις ανάγκες του Δημάρχου και όχι για αγορά νέου απορριμματοφόρου…. ( μια απόφαση δημάρχου που παρακαλέσαμε το δήμαρχο να την αποσύρει κ πιστεύουμε ότι κάτω από πίεση θα αναγκαστεί να το πράξει.)

Κύριοι αφήστε τις φθηνές δικαιολογίες ότι ήταν χειρότερη η κατάσταση που παραλάβατε. Σας θυμίζουμε ότι διοικείτε εδώ και 5 χρόνια, παλιώσατε πια. Όπως μετά παρρησίας έχετε πει ‘’ο κόσμος εσάς επέλεξε να βρίσκεστε εκεί ψηλά και εμάς στα χαμηλά’’

Ειδικά αν αναλογιστεί κάνεις ότι σε Συμβούλιο λογοδοσίας είναι παρόντες μόνο οι 5 από τους 17 συμβούλους της συμπολίτευσης, μπορεί να καταλάβει αν αυτή η διοίκηση χαρακτηρίζεται από σύνεση και σεβασμό στους θεσμούς και τους πολίτες ή όχι…

Ελπίζουμε όμως για το καλό των δημοτών η δυσοσμία που έχει πλήξει το νησί μας, να φτάσει εκεί ψηλά μήπως τελικά καταφέρει και λειτουργήσει εκτός από τον μηχανισμό του Δήμου και η συνείδηση σας…

error: Content is protected !!