myTEKA: Δείτε τις εισφορές σας στο λεπτό με ένα κλικ myTEKA: Δείτε τις εισφορές σας στο λεπτό με ένα κλικ
Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον η νέα εφαρμογή myTEKA, μέσω της οποίας ο κάθε ασφαλισμένος θα μπορεί να εποπτεύει τον λογαριασμό του, είτε από tablet... myTEKA: Δείτε τις εισφορές σας στο λεπτό με ένα κλικ

Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον η νέα εφαρμογή myTEKA, μέσω της οποίας ο κάθε ασφαλισμένος θα μπορεί να εποπτεύει τον λογαριασμό του, είτε από tablet είτε από το κινητό του τηλέφωνο.
Μέσω του myTEKA, οι ασφαλισμένοι έχουν άμεση πρόσβαση στον ατομικό τους λογαριασμό και μπορούν εύκολα και γρήγορα, να βρουν αναλυτικές, εξατομικευμένες πληροφορίες.



Πιο συγκεκριμένα μπορούν να δουν:

το σύνολο των εισφορών που έχουν καταβάλει οι ίδιοι ή/και οι εργοδότες τους,
το ιστορικό εισφορών και τις κινήσεις του λογαριασμού τους,
τις αποδόσεις των επενδύσεών τους, καθώς και
απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και τρόπους επικοινωνίας με το ΤΕΚΑ.
Για να δείτε τον λογαριασμό σας, απαιτείται διπλή ταυτοποίηση με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης TAXISnet και στη συνέχεια του ΑΜΚΑ.



Σημειώνεται πως στο ΤΕΚΑ, οι εισφορές, που καταβάλλει ο ασφαλισμένος και ο εργοδότης του για την επικουρική του ασφάλιση, αποταμιεύονται στο δικό του ατομικό «κουμπαρά» και χρηματοδοτούν αποκλειστικά τη δική του επικουρική σύνταξη.



Μέσω της εφαρμογής myTEKA αλλά και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myTEKA – που είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2022 – όλοι οι ασφαλισμένοι έχουν τον έλεγχο της επικουρικής τους σύνταξης, καθώς μπορούν να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο πού συγκεντρώνονται και επενδύονται οι εισφορές τους.

ergasiakanea.eu







error: Content is protected !!