«TΡΕΛΟΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ», στο  Δημοτικό Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» «TΡΕΛΟΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ», στο  Δημοτικό Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»
 Με την θεατρική παράσταση «TΡΕΛΟΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ», συνεχίζονται το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις  8:30 μ.μ., στο  Δημοτικό Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του... «TΡΕΛΟΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ», στο  Δημοτικό Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

 Με την θεατρική παράσταση «TΡΕΛΟΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ», συνεχίζονται το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις  8:30 μ.μ., στο  Δημοτικό Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος.

H Θεατρική ομάδα «+Αίσθημα», με ιδρυτή τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Στέλιο Καλαθά, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση « Τρελοί από χαρά». Πρόκειται για ένα έργο με αφορμή την ξεκαρδιστική κωμωδία καταστάσεων και χαρακτήρων του έργου «οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον, σε διασκευή του ηθοποιού και σκηνοθέτη Στέλιου Καλαθά.



Η υπόθεση διαδραματίζεται σε ένα χωριό όπου οι κάτοικοι του μαστίζονται από μία σχεδόν ανίατη, ενδιαφέρουσα και χαριτωμένη βλακεία, η οποία όμως απορρέει από την άγνοια αλλά και την έλλειψη μάθησης, μέχρι που καταφθάνει στο χωριό ένας δάσκαλος και προσπαθεί να τους βοηθήσει έχοντας διορία μόνο μια ήμερα. Διαφορετικά, η «κατάρα» θα ενεργήσει και στον ίδιο. Εκεί, εμπλέκεται σε μια μικρή, λεκτική Βαβέλ, με απρόοπτες σκηνές. Ο έρωτας για την νεαρή Σοφία τον ωθεί να συνεχίσει ακάθεκτος στην σωτηρία των χωρικών, με κίνδυνο να χάσει την πνευματική του διαύγεια. Θα βρεθεί άραγε λύση; Θα σώσει άραγε το χωριό; Θα σπάσει την κατάρα;



Το έργο αυτό ενδείκνυται για όλη την οικογένεια.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ -ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Στέλιος Καλαθάς

ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Μιχάλης Σδούγκος

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ και ΣΤΙΧΟΙ: Πάνος Τσαπάρας



ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ: Άρης Κουλαϊδής

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Αδριανή Κορωναίου

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Άννα Τσόρου

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Γιώργος Φολόκης

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Βίκυ Φίλιππα

Ο θίασος αποτελείται από 11 μέλη.





error: Content is protected !!