Μεγάλη τιμή για το νησί.  Νέος Πρόεδρος στην ελληνική ομοσπονδία κανόε-καγιάκ ο Γιώργος Αθανασίου Μεγάλη τιμή για το νησί.  Νέος Πρόεδρος στην ελληνική ομοσπονδία κανόε-καγιάκ ο Γιώργος Αθανασίου
Νέος πρόεδρος στην πανελλήνια ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, Sup, Surfing, εκλέχθηκε ο Γιώργος Αθανασίου, ενώ θα είναι και ο αντικαταστάτης του εκπροσώπου της ομοσπονδίας στην... Μεγάλη τιμή για το νησί.  Νέος Πρόεδρος στην ελληνική ομοσπονδία κανόε-καγιάκ ο Γιώργος Αθανασίου

Νέος πρόεδρος στην πανελλήνια ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, Sup, Surfing, εκλέχθηκε ο Γιώργος Αθανασίου, ενώ θα είναι και ο αντικαταστάτης του εκπροσώπου της ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Τον Γιώργο Αθανασίου για την εκλογή του έσπευσε να συγχαρεί η κα. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη με ανάρτηση της κοινωνικά δίκτυα ενώ εκείνος την ευχαρίστησε για τη βοήθειά της.

Η εκλογή του Γιώργου Αθανασίου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το νησί μας που θεωρείται μεγάλη δύναμη στο χώρο του Κανόε Καγιάκ με τα δύο σωματεία που διαθέτει τα οποία έχουν φέρει πολλές πανελλήνιες νίκες.











error: Content is protected !!