Χρήστος Παΐσιος: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Sup και Surfing Χρήστος Παΐσιος: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Sup και Surfing
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Παπαχαραλαμπείου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου, Χρήστος Σπ. Παΐσιος, συναντήθηκε χθες στην Αθήνα με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ,... Χρήστος Παΐσιος: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Sup και Surfing

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Παπαχαραλαμπείου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου, Χρήστος Σπ. Παΐσιος, συναντήθηκε χθες στην Αθήνα με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Sup και Surfing, Γιώργο Αθανασίου.



Ο Χρήστος Παΐσιος συνεχάρη τον Πρόεδρο για την εκλογή του και είχαν μια εποικοδομητική συνάντηση εργασίας μίας ώρας. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης της εδώ και πολλά χρόνια αδρανούς πίστας κανόε καγιάκ, στον Εύηνο, που εποπτεύεται από το Παπαχαραλάμπειο και είναι η μοναδική που διαθέτει η χώρα μας.



Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου κάλεσε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Sup και Surfing να επισκεφτεί τη Ναύπακτο και τις εγκαταστάσεις της πίστας κανόε καγιάκ, με τον κ. Αθανασίου να αποδέχεται την πρόσκληση.

Η επίσκεψη θα προγραμματιστεί το συντομότερο δυνατόν.



Ο Χρήστος Σπ. Παΐσιος δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Γιώργο Αθανασίου: «Συγχαίρω από καρδιάς τον νέο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Sup και Surfing για την εκλογή του.

Δύο νέες διοικήσεις, σε Στάδιο και Ομοσπονδία, που θα εργαστούν για να την αναβίωση της πίστας.



Έχουμε το μοναδικό προνόμιο να διαθέτουμε τη μοναδική τέτοια πίστα στην Ελλάδα. Με αρωγό πάντα, στο πλάι μας συνεχώς, το Υπουργείο Αθλητισμού θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, εξαντλώντας κάθε περιθώριο, για την ανάδειξη ενός στολιδιού που θα αφήσει ανεξίτηλο το αθλητικό, κοινωνικό, εμπορικό και οικονομικό αποτύπωμα στην τοπική μας κοινωνία.



Πάντα σε πλήρη συνεννόηση και αγαστή συνεργασία με τον Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ο οποίος βρίσκεται αδιαλείπτως στο πλευρό μας και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, εργαζόμαστε από κοινού για να αλλάξουμε την εικόνα του Σταδίου, σε όλα τα επίπεδα, και κατ’ επέκταση της περιοχής».

error: Content is protected !!