

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ. ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ 12 Οκτωβρίου 2025 fonisalaminas


Ε Ρ Γ Α Τ Ο Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Σ Α Λ Α Μ Ι Ν Α Σ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες την Τρίτη 14 Οκτώβρη, και καλεί τους εργαζομένους και ανέργους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11.00 το πρωί, για να αποσυρθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα που εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των εργοδοτών.

Το Νομοσχέδιο για το εργασιακό οδηγεί σε περαιτέρω ελαστικοποίηση της εργασίας, εξυπηρετώντας πολύ συγκεκριμένα εργοδοτικά συμφέροντα ενώ, παράλληλα επιφέρει ισχυρό πλήγμα στα εργασιακά δικαιώματα και στην διαδικασία ρύθμισης τέτοιας υφής θεμάτων μέσω των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων.
Είναι απαράδεκτο, η Κυβέρνηση να μας επιβάλλει έναν εργασιακό Μεσαίωνα όπου οι εργαζόμενοι θα δουλεύουμε νύχτα με νύχτα για να εξασφαλίσουμε τα προς το ζην, ενώ η ακρίβεια θα τσακίζει τα εισοδήματα μας.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ 13ΩΡΟ!!!
ΔΙΕΚΔΙΚOYΜΕ
-Απόσυρση των αντεργατικών διατάξεων του Νομοσχεδίου. Λέμε κατηγορηματικά ΟΧΙ στο 13ωρο!!!!
-Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις μισθών!
-Μείωση του εργασιακού ωραρίου τώρα!
Οι εργαζόμενοι είναι άνθρωποι και όχι “καλοκουρδισμένες μηχανές” όπως μας αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΡΙΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 11.00 Π.Μ.
