Συνάντηση του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου με τον Πρόεδρο της Ελληνολιβανικής Πολιτιστικής Ένωσης (GLCU) κ.  Ουαλίντ Ελιάς Συνάντηση του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου με τον Πρόεδρο της Ελληνολιβανικής Πολιτιστικής Ένωσης (GLCU) κ.  Ουαλίντ Ελιάς
Σαλαμίνα, 6.07.2021 Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας συναντήθηκε εχθές, Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2021, με τον Πρόεδρο της Ελληνολιβανικής Πολιτιστικής Ένωσης (GLCU) κ.  Ουαλίντ Ελιάς. Ο Δήμος... Συνάντηση του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου με τον Πρόεδρο της Ελληνολιβανικής Πολιτιστικής Ένωσης (GLCU) κ.  Ουαλίντ Ελιάς

Σαλαμίνα, 6.07.2021

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας συναντήθηκε εχθές, Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2021, με τον Πρόεδρο της Ελληνολιβανικής Πολιτιστικής Ένωσης (GLCU) κ.  Ουαλίντ Ελιάς. Ο Δήμος μας και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας- Στάση Ζωής στάθηκαν δίπλα στον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου.

Η καταστροφική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού στις 4 Αυγούστου 2020 με τους εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες και τις ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές δεν μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν μας.

Με πρωτοβουλία της Έφης Ζήση, ψυχής του Κοινωνικού Ιατρείου, και την υποστήριξη του Δήμου μας μεγάλες ποσότητες ιατροφαρμακευτικού υλικού έφτασαν από την Σαλαμίνα στους συνανθρώπους μας στην Βηρυτό.

Ο κ. Πρόεδρος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον λαό της Σαλαμίνας για την προσφορά αυτή ενώ ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος υποσχέθηκε ότι οι Σαλαμίνιοι θα είμαστε πάντα έτοιμοι να συνδράμουν όπου οι συνάνθρωποι μας μας χρειάζονται. 

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!