Τηλεκπαίδευση προπονητών νέων Σωματείων στο Κανόε – Καγιάκ Τηλεκπαίδευση προπονητών νέων Σωματείων στο Κανόε – Καγιάκ
Παρά τους περιορισμούς στις μετακινήσεις από νομό σε νομό, η προσπάθεια της Ε.Ο.Κ-Κ για την υποστήριξη των Ομίλων που θέλουν να εντάξουν το Κανόε... Τηλεκπαίδευση προπονητών νέων Σωματείων στο Κανόε – Καγιάκ

ΠΑΡΑ τους περιορισμούς στις μετακινήσεις από νομό σε νομό, η προσπάθεια της Ε.Ο.Κ-Κ για την υποστήριξη των Ομίλων που θέλουν να εντάξουν το Κανόε – Καγιάκ ως νέο τμήμα τους συνεχίζεται.
Για όσο καιρό θα διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας, η Ε.Ο.Κ-Κ επέλεξε την τηλεκπαίδευση ως μέσον προετοιμασίας των προπονητών που θα αναλάβουν την ευθύνη υποστηρίξεως των υπό σύσταση νέων τμημάτων Κανόε-Καγιάκ.
Για το σκοπό αυτό, ο Προπονητής Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας και προπονητής της Γυάλας Αθ. Δ. Βιλλιώτης, έχει αρχίσει από τον Νοέμβριο να παρουσιάζει όλες τις πτυχές του Κανόε-Καγιάκ Σπριντ, με εξ’ αποστάσεως μαθήματα, στους προπονητές των σωματείων Α.Ο.Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» Βαγγέλη Μήτσουρα, Ν.Ι.Ο Πρεβέζης Ιωάννη Άτσα και Ν.Ο Ιτέας Ηλία Παπαλάϊο, όλοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής.
Σύντομα αναμένεται να αρχίσουν την τηλεκπάιδευσή τους και οι προπονητές από τους ομίλους Ν.Ο.Βονίτσης, Ν.Ο.Λευκάδος, Ν.Ο.Ραχών Φθιώτιδος, Ν.Ο.Ερμιόνης, Ν.Α.Σ Πύλου «Ο ΝΕΣΤΩΡ», Ν.Α.Σ Καλαμάτας «ΑΙΟΛΟΣ» και Ν.Ο.Νέας Περάμου.
Με την άρση των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης, θα ξεκινήσουν και πάλι οι επισκέψεις στα νέα σωματεία, προκειμένου οι νέοι προπονητές να διδαχθούν και επί τόπου τα αντικείμενα που θα έχουν ήδη διδαχθεί από την προηγηθείσα τηλεκπαίδευσή.
Επόμενος στόχος είναι, τα νέα σωματεία να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Σπριντ του 2021.
Πραγματικά σπουδαίο έργο από δύο ανθρώπους του νησιού μας τον Αθ. Βιλλιώτη αλλά και τον αεικίνητο έφορο Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας και πρόεδρο της Γυάλας Πέτρο Μερκούρη.

error: Content is protected !!