Με την ΑΕΚ ο ΓΣΣ για τα PLAYOFFS της FUTSAL SUPER LEAGUE Με την ΑΕΚ ο ΓΣΣ για τα PLAYOFFS της FUTSAL SUPER LEAGUE
Την ελληνική υπερδύναμη του Futsal ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε μονό αγώνα το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου ο Γ.Σ Σαλαμίνας στην έδρα της. Με την ΑΕΚ ο ΓΣΣ για τα PLAYOFFS της FUTSAL SUPER LEAGUE

Την ελληνική υπερδύναμη του Futsal ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε μονό αγώνα το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου ο Γ.Σ Σαλαμίνας στην έδρα της. Στις συνθήκες της πανδημικής κρίσης που έπληξε και το πρωτάθλημα του FUTSAL, κομβική υπήρξε η ήττα από τον Ηνίοχο που δεν επέτρεψε στην ομάδα του νησιού μας να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Αυτό όμως που έδειξε αυτή η ομάδα είναι ότι το μέλλον της ανήκει και σίγουρα σε ένα ολοκληρωμένο πρωτάθλημα θα είχε καλύτερη τύχη. Η σωστή δουλειά που γίνεται στον Γυμναστικό θα αποδώσει τους καρπούς της.

Ο προπονητής της ομάδας μας ΣΥΝΤΖΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ δήλωσε στην «ΦΩΝΗ» για τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ

Μετά το ρεπό της Δευτέρας και με απόλυτη ασφάλεια και τήρηση του υγειονομικού πρωτόκολλου, θα συνεχιστούν κανονικά οι προπονήσεις του αντρικού τμήματος του συλλόγου μας για την προετοιμασία του προημιτελικού αγώνα των play off του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου σάλας ,απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ εκτός έδρας το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου 2021 .

Ο αντίπαλος μας τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, αποκτώντας έτσι το πλεονέκτημα πρόκρισης ακόμα και στην περίπτωση της ισοπαλίας. Εμείς από την πλευρά μας όλη αυτή την χρονιά έχουν δείξει ότι είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί και παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι πρόκληση να παίζουμε απέναντι σε ομάδες που παίζουν επιθετικό και οργανωμένο ποδόσφαιρο σάλας. Προσπαθούμε να μεταδώσουμε στους παίκτες μας ότι ακόμα και αν χάνουμε την μπάλα πρέπει να πιέσουμε για να την κερδίσουμε άμεσα έχοντας αρκετή ένταση και αποφασιστικότητα στις κινήσεις μας. Θεωρώ ότι η αγωνιστική νοοτροπία των παιδιών σιγά σιγά αλλάζει προς το καλύτερο και οι ίδιοι οι παίκτες μου ,δίνουν αξία στο παιχνίδι μας και χαίρομαι γιατί αυτό αρέσει και αυτή είναι η ουσία.

Σίγουρα μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στην έδρα του η ομάδα της ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που δεν συγχωρεί τα λάθη του αντιπάλου, αποτελείται από έμπειρους και διεθνείς με την Εθνική ομάδα παίκτες αλλά ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και να παλέψουμε για την πρόκριση. Άλλωστε είναι μονό παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως σε κάθε ματς.

 Ο Αρχηγός του  αντρικού τμήματος του συλλόγου  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΑΝΝΟΣ μας είπε για τον χρόνο που πέρασε στο αγωνιστικό κομμάτι

Είναι μια δύσκολη όσο και περίεργη σεζόν και όχι μόνο για το ποδόσφαιρο σάλας αλλά για όλα τα αθλήματα και ειδικά για αυτά που δεν έχουν ξεκινήσει. Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθούμε έστω και υπό αυτές τις συνθήκες να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και να δουλεύουμε για την ατομική και ομαδική βελτίωση μας. Όσον αφορά την ομάδα μας είναι μια ομάδα η οποία αποτελείται κυρίως από νέα παιδιά τα οποία δουλεύουν σκληρά και έχουν πολύ όρεξη για μάθηση και προσφορά σε αυτό το πολύ ωραίο άθλημα… Καθημερινά προσπαθούμε όλοι μαζί οι παίκτες και ο προπονητής μας να ανεβάζουμε το επίπεδο της προπόνησης και να γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε μια ομάδα  με στόχους και όραμα που πιστεύουμε και είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί ….Εύχομαι υγεία υπομονή και επιμονή σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές!!!

Ο πρόεδρος του Συλλόγου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ μας δήλωσε

Το τέλος τού πρώτου γύρου μας βρήκε να τερματίζουμε όχι στην θέση που θέλαμε αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στην φετινή χρονιά ευχαριστούμε τον Θεό πού είμαστε όλοι υγιείς. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας η ΑΕΚ. Δύσκολο εμπόδιο σίγουρα. Άλλωστε το δείχνει και η πρώτη θέση που κατέκτησε χωρίς να χάσει βαθμό. Εμείς από την πλευρά μάς θα δώσουμε τα πάντα όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Το ταλέντο και η ποιότητα της ομάδας μας είναι πολύ μεγάλο. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες και στον προπονητή μας ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ποτέ δεν ξέρεις. Ένα παιχνίδι είναι. Γιατί να μην είμαστε εμείς η πρώτη ομάδα που θα νικήσει την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα μας θα γίνεται και καλύτερη. Δίνω το σύνθημα εγώ σαν πρόεδρος να διεδικησουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί με βάση την ποιότητα των παικτών και την αξία τους. Επίσης θα ήθελα να σας  ευχαριστήσω πολύ για την δυνατότητα που μου δώσατε να μιλήσω για την ομάδα μας.

error: Content is protected !!