Α.Γ.Σ. Σείριος Σαλαμίνας Α.Γ.Σ. Σείριος Σαλαμίνας
O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γυμναστικός Σύλλογος Σείριος Σαλαμίνας, είναι αναγνωρισμένο και ενεργό μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο) με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία... Α.Γ.Σ. Σείριος Σαλαμίνας

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γυμναστικός Σύλλογος Σείριος Σαλαμίνας, είναι αναγνωρισμένο και ενεργό μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο) με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ιδρυτικό  και ενεργό μέλος της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Αισθητικής Γυμναστικής.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2015 με όραμα και ιδεώδες τη δημιουργία ενός «νέου συλλόγου», που είχε και έχει σαν θεμέλιο λίθο την αγάπη προς τα παιδιά και τον αθλητισμό.

Στην ανοδική πορεία του, εκτός από τη Ρυθμική Γυμναστική, με το οποίο ξεκίνησε έχει αγκαλιάσει και άλλα αθλήματα, όπως την Αισθητική Ομαδική γυμναστικη,την Γυμναστική για όλους ( Γυμναστραδα) ,την Ακροβατική Γυμναστική.

Ο Αθλητικός γυμναστικός σύλλογος Σείριος Σαλαμίνας, στις σύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του προσφέρει ένα άνετο, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον. Όλες οι ηλικίες μπορούν να βρουν αυτό που αναζητούν: έναν υγιή νου, μέσα σ’ ένα υγιές σώμα. Στη Χώρα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά ασχολούνται με αθλήματα που συντελούν στην απόκτηση αυτοπειθαρχίας και αυτοπεποίθησης, ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας, σωστή στάση σώματος .Όλα αυτά μπορεί να τα βρει οποιοσδήποτε στον ΣΕΙΡΙΟ αλλά εκείνο που τον κάνει ξεχωριστό είναι ότι είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλοντας να συνεχίσει την λαμπρή πορεία του Α.Γ.Σ Σείριος στην ανάδειξη πρωταθλητών, την καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδες και στην περαιτέρω εξέλιξη της  Ρυθμικής Γυμναστικής και των άλλων  Αθλημάτων δραστηριοποιείται:

1) Λεωφόρος Σαλαμίνας 39 Παλούκια.
2) Λεωφόρος κακής – Βίγλας και Πλαταιών 1 Αιάντειο.
Λειτουργούν τμήματα Αγωνιστικά και μαζικά.
Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε το δικό σας εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972923088 / 2296772038
email: renaboutsi@gmail.com

Facebook: Α.Γ.Σ Σείριος Σαλαμίνας
ή κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook: Σχολή Ρυθμικής γυμναστικής και χορού Σαλαμίνας.
 

error: Content is protected !!