Ανακοίνωση του Αίαντα για την διαιτησία με την Ραφήνα Ανακοίνωση του Αίαντα για την διαιτησία με την Ραφήνα
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος δεν έχει ασχοληθεί με την Διαιτησία σεβόμενη το έργο της. Δυστυχώς όμως σήμερα είμαστε... Ανακοίνωση του Αίαντα για την διαιτησία με την Ραφήνα

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος δεν έχει ασχοληθεί με την Διαιτησία σεβόμενη το έργο της. Δυστυχώς όμως σήμερα είμαστε στην δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για την προχθεσινή Διαιτησία, στον αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο την Θύελλα Ραφήνας.

Πολλά σοβαρά λάθη εναντίον της Ομάδας μας, και χαρακτηριστικά αναφέρουμε: Σφυρίχτηκε “πολύ εύκολα” η εσχάτη των ποινών στην αντίπαλη Ομάδα στο ξεκίνημα του αγώνα, με αποτέλεσμα να επιτευχθεί το νικητήριο τέρμα τους, σε αντίθεση με την δική μας Ομάδα που σε δύο περιπτώσεις ο Διαιτητής δεν εφάρμοσε τους κανονισμούς και δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Ομάδας μας.

Καταφανέστατο φάουλ έξω από την περιοχή σε σημείο που ο αντίπαλος παίκτης “γκρέμησε” τον φορ μας Antonio Pavlic με αποτέλεσμα να του σχίσει την φανέλα! Δεν κιτρίνισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή σε σκληρό φάουλ στον ποδοσφαιριστή μας Θοδωρή Λίατο που θα ήταν και η 2η Κίτρινη (αποβολή). Εκτός φάσης χτύπημα αντιπάλου εναντίον του Ποδοσφαιριστή μας Στρατή Σαλταμάρα, μπροστά στον Α΄ Επόπτη δεν δόθηκε η παράβαση, και η δικαιολογία του Επόπτη ήταν “δεν είδα την φάση γιατί κάποιος μου μίλησε από τον Πάγκο Αναπληρωματικών, και “εχασα” την φάση”.

Διαιτητικά Λάθη επί λαθών, με αποτέλεσμα τον έντονο εκνευρισμό όλων μας, από την άνιση μεταχείριση που είχαμε από τους Διαιτητές του αγώνα. Δεν ζητάμε την εύνοια της Διαιτησίας, αλλά ζητάμε ΖΗΤΑΜΕ σεβασμό και ίση μεταχείριση Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τη Διαιτησία.

error: Content is protected !!