Ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας ‘Στάση Ζωής’ παρέδωσε σήμερα το πασχαλινό “Κουτί του Φοιτητή” Ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας ‘Στάση Ζωής’ παρέδωσε σήμερα το πασχαλινό “Κουτί του Φοιτητή”
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σαλαμίνα, 21.04.2021 Ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας ‘Στάση Ζωής’ παρέδωσε σήμερα το πασχαλινό «Κουτί του Φοιτητή» ... Ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας ‘Στάση Ζωής’ παρέδωσε σήμερα το πασχαλινό “Κουτί του Φοιτητή”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σαλαμίνα, 21.04.2021

Ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας ‘Στάση Ζωής’ παρέδωσε σήμερα το πασχαλινό «Κουτί του Φοιτητή»  στους φοιτητές του νησιού μας.

Στους τελικούς αποδέκτες και σε πολλά σημεία της Ελλάδας όπου και βρίσκονται θα σταλούν για μία ακόμη φορά τα είδη διατροφής που συγκέντρωσε ο Δήμος μας και η ‘Στάση Ζωής’ στο πλαίσιο της δράσης μας.

Στόχος της δράσης, που θα ξεκίνησε από το πρώτο έτος της δημοτικής αρχής και συνεχίζεται ανελειπώς κάθε μήνα είναι η ενίσχυση νέων του Δήμου μας που σπουδάζουν και των οικογενειών τους.

Τα κουτιά εκτός από τα προϊόντα περιείχαν κυρίως αισθήματα ευθύνης, αλληλοσεβασμού και ενότητας για τα οποία πρεσβεύουμε και αγωνιζόμαστε καθημερινά. 

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!