Το εύκολο για τον ΓΝΟΣ θα ήταν να περιαυτολογήσει Το εύκολο για τον ΓΝΟΣ θα ήταν να περιαυτολογήσει
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Να αναφερθεί σε μια σειρά από κινήσεις και πράξεις που τον έφεραν στο σημείο που είναι σήμερα, να αποτελεί πυλώνα αθλητισμού για... Το εύκολο για τον ΓΝΟΣ θα ήταν να περιαυτολογήσει

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να αναφερθεί σε μια σειρά από κινήσεις και πράξεις που τον έφεραν στο σημείο που είναι σήμερα, να αποτελεί πυλώνα αθλητισμού για το νησί της Σαλαμίνας, με πρωταγωνιστική παρουσία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Κάποιες φορές, όμως,τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αυτό που μετρά στο τέλος της ημέρας είναι η ουσία.Ας την δούμε:

*Ο ΓΝΟΣ έχει κατακτήσει περισσότερα από 200 πανελλήνια μετάλλια.

*Πάνω από σαράντα αθλητές έχουν επωφεληθεί από τις διατάξεις του νόμου και με τις επιτυχίες τους πήραν μόρια για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια.

*Ο σύλλογος μας διαθέτει αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Ανάπτυξης, Παίδων, Εφήβων, Νεανίδων, Ανδρών, Γυναικών και συστηματικά αποτελεί φάρο φωτεινό για τον τοπικό αθλητισμό, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης αλλά και πρωταθλητισμού.

*Στην φετινή αγωνιστική περίοδο κατακτήσαμε την 4η θέση στην Ελλάδα με 14 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες ενώ η εθνική ομοσπονδία μας κατέταξε στην 7η θέση σε σύνολο 32 σωματείων ανά την Ελλάδα σε αναπτυξιακό επίπεδο.

*Ο αθλητής μας Παναγιώτης Αντωνίου προκρίθηκε για να εκπροσωπήσει ως πρωταθλητής Ελλάδος στο Σέγκεντ στην Ουγγαρία σε αγώνα Ολυμπιακής πρόκρισης για το Τόκιο 2021.

Ο ΓΝΟΣ πιστός στις αξίες του αθλητισμού θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, την ίδια όρεξη, το ίδιο πάθος, ώστε να προσφέρει στην κοινωνία πρωτίστως καλούς ανθρώπους και στην συνέχεια καλούς αθλητές.

error: Content is protected !!