Πρόσκληση για κατάταξη στον Στρατό Ξηράς με την 2021 Γ /ΕΣΣΟ Πρόσκληση για κατάταξη στον Στρατό Ξηράς με την 2021 Γ /ΕΣΣΟ
Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (12:33:46 μ.μ.) η εγκύκλιος διαταγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την οποία καλούνται να καταταγούν στον Στρατό Ξηράς με την... Πρόσκληση για κατάταξη στον Στρατό Ξηράς με την 2021 Γ /ΕΣΣΟ

Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (12:33:46 μ.μ.) η εγκύκλιος διαταγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την οποία καλούνται να καταταγούν στον Στρατό Ξηράς με την 2021 Γ/ ΕΣΣΟ κατηγορίες στρατευσίμων.

Οι καλούμενοι από αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας, καθώς και οι στρατεύσιμοι άλλων κατηγοριών και ανυπότακτοι οι οποίοι οποτεδήποτε έλαβαν αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας, υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) από 10 έως 13 Μαΐου 2021, ενώ οι λοιποί καλούμενοι υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στα ΣΥΠΟ από 17 έως 20 Μαΐου 2021, ανάλογα με την επιλογή τους. Κατά την κατάταξη τους οι καλούμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους μεταξύ άλλων, τα αποτελέσματα µοριακού ελέγχου ανίχνευσης (τεστ PCR) του κορονοϊού COVID-19, το οποίο θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί σαράντα οχτώ έως εβδομήντα δύο ώρες πριν την ημερομηνία κατάταξής.

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα Κέντρα Υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, µε την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου ταυτοποιητικού στοιχείου, σύμφωνα µε το άρθρο 3 του Ν. 4790/2021 (Α΄ 48), αναφέρει η εγκύκλιος διαταγή.

error: Content is protected !!