Η Σαλαμίνα έδωσε ξανά το παρων στους αγώνες στίβου Η Σαλαμίνα έδωσε ξανά το παρων στους αγώνες στίβου
Δεύτερη (2η) ημέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών και Γυναικών με το πρωινό πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής να περιλαμβάνει την συμμετοχή του αθλητή... Η Σαλαμίνα έδωσε ξανά το παρων στους αγώνες στίβου

Δεύτερη (2η) ημέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών και Γυναικών με το πρωινό πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής να περιλαμβάνει την συμμετοχή του αθλητή του Γ Σ. Σαλαμίνας ΘΕΟΧΑΡΗ Αμώς στα 800 μέτρα.

Έπειτα από την πολύ καλή χθεσινή του εμφάνιση σήμερα παρουσιάστηκε πολύ πιο βελτιωμένος και σε δύσκολες συνθήκες λόγω αέρα κατάφερε και τερμάτισε στη 4η θέση ανάμεσα σε 20 αθλητές που έλαβαν μέρος με επίδοση 2.03.56 και όπως φαίνεται από την βαθμολογία στην περιφέρεια Πειραια και Νοτιοδυτικής Αττικής που ανήκει η Σαλαμίνα είναι τριτος με 10 βαθμούς.

Έπειτα από αυτό ο σύλλογος του νησιού μας κατετάγη 20ος ανάμεσα σε 44 σωματεία δείχνοντας ότι η Σαλαμίνα είναι εδώ με έναν σύλλογο που ανέκαθεν στήριζε την εξέλιξη των παιδιών του νησιού.

Συγχαρητήρια Αμώς, συγχαρητήρια Γ. Σ. Σαλαμίνας και συγχαρητήρια στα παιδιά του Νησιού μας που παλεύουν για το καλύτερο!!!!

error: Content is protected !!