“Γκρέμισε” τον Αίαντα από την κορυφή το Κερατσίνι, 0-1 στη Σαλαμίνα “Γκρέμισε” τον Αίαντα από την κορυφή το Κερατσίνι, 0-1 στη Σαλαμίνα
Για μια ακόμη αγωνιστική το Κερατσίνι αναδεικνύεται σε ρυθμιστή της ανόδου. Οι “ροσονέρι” στο ντεμπούτο του Σταύρου Μπαϊράμη στον πάγκο τους πέρασαν αλώβητοι από... “Γκρέμισε” τον Αίαντα από την κορυφή το Κερατσίνι, 0-1 στη Σαλαμίνα

Για μια ακόμη αγωνιστική το Κερατσίνι αναδεικνύεται σε ρυθμιστή της ανόδου. Οι “ροσονέρι” στο ντεμπούτο του Σταύρου Μπαϊράμη στον πάγκο τους πέρασαν αλώβητοι από τη Σαλαμίνα, επικρατώντας του Αίαντα με 1-0, τον οποίο έριξαν από την κορυφή σε σε συνδυασμό με νίκης της Θύελλας Ραφίνας στη Κω. Αντίθετα για τους φιλοξενούμενους ήταν μια νίκη “ανάσα” στη μάχη της παραμονής.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν, όμως το Κερατσίνι πήρε αυτό το “χρυσό τρίποντο” με γκολ του Μανώλη Λύγκου στο 45′.

(φωτό αρχείου)

Διαιτήτευσε ο Παπαγεωργόπουλος.

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ:(Βαγγέλης Λαϊβεράς): Βουτσινάς, Μπέκος, Λιάτος, Μπιμπάι, Τζαφέρι, Σπέτσι, Τσαγκάρης(71′ Μπρούσος), Στεργίου(46′ Ζώτο), Πάβλιτς, Πινέιρο(63′ Χαλούλος), Ράμφος(63′ Σταφσουλάι) .

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ(Σταύρος Μπαϊράμης): Καρνέσης, Μουσκάι, Μιχαλάς, Αγγελάκης, Γεωργίου(64′ Μπάτσι), Ροκάκης, Στρίγκας(84′ Λέγκα), Κατσίκας, Λύγκος(94′ Δαραμάρας), Μενδρινός, Σαουλιάς.

stoplekto.gr

error: Content is protected !!