Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας Futsal Club – Ομάδα Στίβου Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας Futsal Club – Ομάδα Στίβου
Αγαπητοί φίλοι, γονείς και αθλητές η ώρα της επανεκκίνησης για το τμήμα Στίβου του συλλόγου μας έφτασε. Ελπίζουμε καταρχήν να σας βρούμε όλους γερούς... Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας Futsal Club – Ομάδα Στίβου

Αγαπητοί φίλοι, γονείς και αθλητές η ώρα της επανεκκίνησης για το τμήμα Στίβου του συλλόγου μας έφτασε.

Ελπίζουμε καταρχήν να σας βρούμε όλους γερούς και δυνατούς. Έχοντας πλέον το αίσθημα ευθύνης της δημόσιας υγείας ακόμα μεγαλύτερο , ξεκινάμε αυτή τη Δευτέρα 17/05/2021 στις 6.00 το απόγευμα όπου μπορείτε να έρθετε στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας για την έναρξη όλων των ακαδημιών μας και την τακτοποίηση όλων των ολιγομελών τμημάτων που θα δημιουργηθούν.

Απαραίτητη προϋπόθεση αντίγραφο του αρνητικού self test της σχολικής μονάδας του αθλητή. Κατά την παρουσία σας στον ανοιχτό χώρο τηρούμε όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Η παρουσία του συλλόγου μας στο χώρο θα διαρκέσει έως μετά τις 8 σε περίπτωση που υπάρχουν μαθήματα παιδιών πιο νωρίς και δεν προσέλθετε έγκαιρα.

Θα εκδοθεί την Δευτέρα νεότερη ανακοίνωση για την επόμενη μέρα όπου μπορείτε να μας βρείτε ξανά.Ο Γ. Σ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ είναι οικογένεια, είναι στιγμές, είναι χαμόγελα .

Καιρός να τα πάρουμε όλα αυτά πίσω σε μεγαλύτερο βαθμό.

Σας περιμένουμε

error: Content is protected !!