Μπιζάνι. Μια υγειονομική βόμβα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μπιζάνι. Μια υγειονομική βόμβα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο
Από προσωπική ανάρτηση της Κοινοτικής Συμβούλου Σαλαμίνας Κιαμίλη Αικατερίνης στο facebook Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε 7 /5/21 εκπροσώπησα τους κατοίκους της περιοχής μου... Μπιζάνι. Μια υγειονομική βόμβα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο

Από προσωπική ανάρτηση της Κοινοτικής Συμβούλου Σαλαμίνας Κιαμίλη Αικατερίνης στο facebook

Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε 7 /5/21 εκπροσώπησα τους κατοίκους της περιοχής μου Νέα Σαλαμίνα- Μπιζάνι για το θέμα του παράνομου καταυλισμού που βρίσκεται στην οδό Μιαούλη. Με 40 υπογραφές των κατοίκων φέραμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας την άμεση λύση του προβλήματος.

Ο κύριος Δήμαρχος ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ποιες είναι οι ενέργειες που έχουν γίνει από το δήμο ως και σήμερα. Ο κύριος Κογιας επίσης περνώντας το λόγο είπε ότι κατανοεί το ποσό σοβαρό είναι το πρόβλημα της περιοχής κ δεσμεύτηκε ότι τέλος του 21 που τα αυθαίρετα κτίσματα τα οποία δεν είναι δηλωμένα στο κτηματολόγιο θα περάσουν στο δημόσιο κ από εκεί κ πέρα θα γίνουν ενέργειες για την κατεδάφιση τους. Το ίδιο υποστήριξε κ ο κύριος Δήμαρχος.

Πράγματι αυτή είναι μια πολύ σωστή λύση η οποία θα δώσει στην περιοχή μας την ασφάλεια κ την ηρεμία που της χρειάζεται!! Το πρόβλημα όμως είναι ότι ως τότε έχουμε μπροστά μας 8 μήνες !!! Ίσως φυσικά κ περισσότερους μέχρι να πραγματοποιηθούν όλες οι διαδικασίες!! Ρωτάμε λοιπόν μέχρι τότε ποια θα είναι η κατάσταση της περιοχής όσο αφορά κυρίως την υγιεινή κ την ασφάλεια των κατοίκων;;;

Οι προτάσεις που ήρθαν προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο αναφέρθηκαν σε τακτική καθαριότητα κ αστυνόμευση.!! Αυτές οι προτάσεις όμως πρέπει να γίνουν άμεσα πράξεις μιας κ συνεχίζεται ο ίδιος Ρυθμός ζωής μας!!! Οφείλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω όλοι την αντιπολίτευση που τάχθηκε στο πλευρό μας!!! Επίσης τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που μου έδωσε το χρόνο που χρειάζεται για να αναπτύξω όσο γίνεται πιο αναλυτικά το πρόβλημα ώστε να υπάρχει μια σωστή εικόνα.!!

Οι προτάσεις που ψηφίστηκαν έγιναν από τον κύριο Τζαβαρη που πρότεινε περισσότερη αστυνόμευση και καθαριότητα!!! Στις οποίες συμφώνησε κ ο κύριος Δήμαρχος. Θα ήθελα ωστόσο να προσθέσω ότι στο δημοτικό συμβούλιο ακούστηκε από τον κύριο Δήμαρχο ότι παραποίησα τα λόγια του και πως δεν κατάλαβα τι είπε. Πως θα ήταν καλό να παρακολουθούμε το συνομιλητή μας κ.λ.π Έχω να πω μιας κ δεν μπόρεσα να λάβω το λόγο επί προσωπικού , ότι πολύ καλά κατάλαβα τι είπατε κύριε Δήμαρχε, αλλά κ τι απάντησα εγώ!!

Όποιος λοιπόν θέλει να το διαπιστώσει μπορεί να δει το βίντεο το οποίο ξεκινάει το θέμα μετά από τις 4:46 ώρες μιας κ είναι το όγδοο θέμα. Τέλος θα περιμένουμε να γίνουν άμεσα πράξεις οι προτάσεις που ψηφίστηκαν στο δημοτικο συμβουλίο έτσι ώστε να φανεί μια εικόνα αισιοδοξία μέχρι την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί το σχέδιο κατεδάφισης των αυθαίρετων κτισμάτων!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους τους κατοίκους της περιοχής μου, που με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω σε αυτό το δύσκολο θέμα!!! Θέλω να πω ότι οι προσπάθειες μας δεν θα σταματήσουν εδώ!! Όλοι μαζί ενωμένοι θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για την υγεία κ την ασφάλεια όλων των κατοίκων της περιοχής και των παιδιών μας.!!!

(Στη φωτογραφία βλέπουμε την αυτοψία του υγειονομικού που αφορά την περιοχή κ τονίζει πόσο έντονο είναι το πρόβλημα που προκαλείται για την δημόσια υγεία κ όχι μόνο).

Ευχαριστώ πολύ.
Κοινοτική Σύμβουλος της κοινότητας Σαλαμίνας.
Κιαμιλη Αικατερίνη

error: Content is protected !!