Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας: ΑΔΥΝΑΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,  ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΟΝΑ …ΖΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!!! Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας: ΑΔΥΝΑΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,  ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΟΝΑ …ΖΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!!!
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 10 Μαίου και σε ερωτήσεις Δημοτικού Συμβούλου για τους Αρχαιολογικούς χώρους του νησιού μας, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας με την... Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας: ΑΔΥΝΑΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,  ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΟΝΑ …ΖΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!!!

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 10 Μαίου και σε ερωτήσεις Δημοτικού Συμβούλου για τους Αρχαιολογικούς χώρους του νησιού μας, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας με την στάση του και τις απαντήσεις που έδωσε , φανέρωσε για μία ακόμη φορά την αδυναμία του να υπερασπιστεί τους Αρχαιολογικούς χώρους.

Επί ένα χρόνο μετατρέπεται από Δήμαρχος σε απλός θεατής , παρακολουθώντας τα χαρακτηρισμένα επικίνδυνα και επιβλαβή πλοία που ήταν αγκυροβολημένα στην Ελευσίνα, να «φιλοξενούνται» στη Σαλαμίνα.Δεν ενδιαφέρεται εάν ο ΟΛΠ παράνομα εκμεταλλεύεται εκτάσεις στη Σαλαμίνα.Γκρεμίζει «παρανομίες» στην παραλία της Σκυτάλης αλλά σιωπά επιδεικτικά για όσα παράνομα μπορεί να συμβαίνουν στους Αρχαιολογικούς χώρους Δεν εφαρμόζει αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που υπερασπίζονται τους Αρχαιολογικούς χώρους.Αποδείχτηκε για μια φορά ακόμη ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον Δήμαρχο είναι τα ονόματα της Επιτροπής… και τα ζητούσε επίμονα για μια φορά ακόμη, σαν να ήταν ανακριτής σε ένα έγκλημα ή εισαγγελέας στο δικαστήριο. Εάν του αρέσει η τελευταία ιδιότητα μπορεί να την ακολουθήσει…..

Τελειώνοντας υπενθυμίζουμε , ότι η αλαζονεία οδηγεί τον άνθρωπο αργά ή γρήγορα στην καταστροφή. Το μεγαλύτερο κακό όμως είναι πως συμπαρασύρει μαζί του και όλους εκείνους που συμφωνούν πάντοτε με τον ίδιο….

Παρακολουθείστε το Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Μαίου από ώρα 4.49.57 ως τέλος και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

error: Content is protected !!