“Άνεμος” διασκέδασης αγκαλιάζει το νησί “Άνεμος” διασκέδασης αγκαλιάζει το νησί
anemosALL DAY COCKTAIL BAR Live the best moments of your holidays… Ο “Άνεμος” έχει την δική του ιστορία στη Σαλαμίνα, καθώς λειτουργούσε έως το... “Άνεμος” διασκέδασης αγκαλιάζει το νησί

anemos
ALL DAY COCKTAIL BAR

Live the best moments of your holidays…

Ο “Άνεμος” έχει την δική του ιστορία στη Σαλαμίνα, καθώς λειτουργούσε έως το 2009 σε άλλη περιοχή του νησιού.  Εδώ και λίγα χρόνια άνοιξε τις πόρτες του σ΄ ένα νέο χώρο τριών επιπέδων, ιδανικό για το καλοκαίρι αλλά και για το χειμώνα!

Δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Ο “Άνεμος” έχει μια θέα που μας εξέπληξε ευχάριστα!  Αυτό όμως που το κατατάσσει στα hot spot της Σαλαμίνας είναι οι επιδόσεις του στα cocktail!

Εξειδικευμένοι bartender δημιουργούν ενδιαφέρουσες προτάσεις cocktail που μας ξεσηκώνουν για φέτος το καλοκαίρι!

“Άνεμο που δε βλάπτει, ασ΄τον να φυσά” λέει μια παροιμία και εμείς δεν έχουμε παρά να την ακολουθήσουμε και να αφήσουμε τον Σιρόκο, την Τραμουντάνα αλλά και τον Λιμπέσιο να “φυσήξουν” στο ποτήρι μας καθώς όλα τα cocktail έχουν εμπνευστεί από ονόματα ανέμων!

Νόστιμες προτάσεις και για γρήγορο φαγητό με burger, club sandwiches, και την “φωλιά του τόστ” να κλέβει την παράσταση!

Φυσικά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι ο “ΑΝΕΜΟΣ” λειτουργεί και σαν καφέ από το πρωί αποτελώντας ένα από τα καλύτερα μέρη για να απολαύσουμε τον πρωϊνό και απογευματινό μας καφέ χαλαρώνοντας και ατενίζοντας τον κόλπο της Σαλαμίνας.

error: Content is protected !!