Ανακοίνωση- Απάντηση Δ.Σ Αίαντα Σαλαμίνας στους ««κυρίους»» Παπασπύρου και Ζώνα του Αιολικού ! Ανακοίνωση- Απάντηση Δ.Σ Αίαντα Σαλαμίνας στους ««κυρίους»» Παπασπύρου και Ζώνα του Αιολικού !
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει στα όσα ψευδώς ανέφεραν στις δηλώσεις τους, μετά την λήξη του αγώνα Πρωταθλήματος... Ανακοίνωση- Απάντηση Δ.Σ Αίαντα Σαλαμίνας στους ««κυρίους»» Παπασπύρου και Ζώνα του Αιολικού !

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει στα όσα ψευδώς ανέφεραν στις δηλώσεις τους, μετά την λήξη του αγώνα Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής την Κυριακή 23/5/2021 μεταξύ των Ομάδων ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ο Προπονητής της αντιπάλου Ομάδας Δημήτρης Παπασπύρου και ο Ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ζώνας.

Για τον Προπονητή του Αιολικού, να του πούμε για την ατυχής φράση του ΄΄ όταν θέλει ο Αίας έχει καλή Ομάδα ΄΄, ότι η Ομάδα μας από την έναρξη του Πρωταθλήματος τον περασμένο Οκτώβριο 2020 ήταν 1η στην Βαθμολογία μέχρι και πριν λίγες ημέρες ( 15 Μαΐου 2021 ) αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, και ΄΄χτυπώντας΄΄ όλα τα ματς στα ίσια ! Και αυτό το παραδέχεται και ο ίδιος ο Προπονητής στο τέλος των δηλώσεων του, που είπε ότι η Σαλαμίνα έχει καλή ομάδα…. Από την έναρξη του μεταξύ μας αγώνα, συνεχώς ερχόταν με προκλητικό τρόπο στον Πάγκο της Ομάδας μας, και με την ανοχή του Λέσβιου Παρατηρητή Αγώνα, εξύβριζε χυδαία όλους τους Ανθρώπους της Αποστολής μας και προκαλούσε με την συμπεριφορά του συνεχώς ( όλη η προκλητική συμπεριφορά του Προπονητή, καταγράφηκε στην ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του Αγώνα , μπορείτε να το δείτε ).

Για τον Ποδοσφαιριστή του Αιολικού, να πούμε για την ατυχή φράση του ΄΄για ποιόν έπαιζε ο Αίας, όχι για τον εαυτόν του΄΄ να του υπενθυμίσουμε ότι η Ομάδα του αντιμετώπιζε τον Αίαντα, τον μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή Πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, που ήρθε στην Μυτιλήνη να νικήσει εντός αγωνιστικού χώρου τον αντίπαλο του, και δεν εφάρμοσε τακτικές Χουλιγκανισμού. Δικαιολογίες του τύπου ΄΄ο Αίας έπαιζε για λογαριασμό τρίτων ομάδων΄΄ δεν μετρούν και δεν πιάνουν … βρείτε άλλη μέθοδο να δικαιολογήσετε την φετινή σας αποτυχία, κάτι που παραδέχθηκε και ο Προπονητής σας στο τέλος των δηλώσεων του.

Για την δήλωση του Ποδοσφαιριστή ότι ο Αίας μάζεψε τελευταία αγωνιστική παίκτες για να αγωνιστεί στην Μυτιλήνη… ένα μόνο θα του απαντήσουμε, Παναγιώτη Ζώνα στείλε μας την διεύθυνση του e-mail σου για να σου αποστείλουμε τα εννέα (9) φύλλα αγώνα του Πρωταθλήματος με τις 20άδες της Ομάδας μας, για να διαβάσεις και να μας πεις και εμάς… ποιους παίκτες μαζέψαμε για να έρθουμε στην Μυτιλήνη…Και εάν έχει φιλότιμο… ζήτα και μία συγνώμη για την σκόπιμη παραπληροφόρηση σου…

Μην προσπαθείς Παναγιώτη Ζώνα να παραπλανήσεις με ανακρίβειες τους Φιλάθλους του Αιολικού, και να κρύψεις τις δικές σας αδυναμίες !

Κλείνοντας Παναγιώτη Ζώνα να αναφερθούμε στην αστεία ατάκα σου… όταν ο Δημοσιογράφος σου εξήγησε πως ο ΑΙΑΝΤΑΣ με νίκη και παράλληλο στραβοπάτημα της Θύελλας Ραφήνας ( που το ήθελε και ο Αιολικός ) «έπιανε» ξανά κορυφή, και απάντησες ΄΄ το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ;΄΄

Λοιπόν για να μαθαίνεις….. ο ΑΙΑΝΤΑΣ με μαθηματική ακρίβεια σε αυτή την περίπτωση θα ήταν με το 1,5 πόδι στα Μπαράζ, επίσης ο Αίας ΕΚΤΟΣ έδρας τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 !

Μια συμβουλή ,

την επόμενη φορά που θα μιλήσετε να έχετε κατά νου ένα τρίπτυχο :

«σκέψου , Ρώτα , ενημερώσου»

και όταν μιλήσεις να μην θίγεις , προσβάλεις , μειώνεις κανέναν μα προπάντων ομαδες με χιλιαδες κόσμου και μεγάλη Ιστορία !

ΔΣ ΑΣΣ Ο ΑΙΑΣ

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!