Γενεαλόγοι αποκαλύπτουν ότι οι πρωταγωνιστές της σειράς «Friends» Μάθιου Πέρι και Κόρτνεϊ Κοξ είναι μακρινά ξαδέλφια Γενεαλόγοι αποκαλύπτουν ότι οι πρωταγωνιστές της σειράς «Friends» Μάθιου Πέρι και Κόρτνεϊ Κοξ είναι μακρινά ξαδέλφια
Γενεαλόγοι στο MyHeritage διαπίστωσαν ότι οι πρωταγωνιστές της δημοφιλέστερης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών «Friends», Μάθιου Πέρι και Κόρτνεϊ Κοξ είναι στην πραγματικότητα 11α... Γενεαλόγοι αποκαλύπτουν ότι οι πρωταγωνιστές της σειράς «Friends» Μάθιου Πέρι και Κόρτνεϊ Κοξ είναι μακρινά ξαδέλφια

Γενεαλόγοι στο MyHeritage διαπίστωσαν ότι οι πρωταγωνιστές της δημοφιλέστερης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών «Friends», Μάθιου Πέρι και Κόρτνεϊ Κοξ είναι στην πραγματικότητα 11α ξαδέλφια, σύμφωνα με το CNN.

Οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν το ζευγάρι Τσάντλερ και Μόνικα έχουν μακρινούς κοινούς συγγενείς τους Ουίλιαμ Όσμπερν Χάσκελ III και Έλεν Χάσκελ, που έζησαν στην Αγγλία πριν από περίπου 500 χρόνια.

Η Έλεν μετακόμισε τελικά στην Αμερική με τους δύο γιους της το 1635, με την Κοξ να έχει μακρινή συγγενική σχέση με τον γιο της Ρότζερ, ενώ ο Πέρι με τον άλλο γιο της, Ουίλιαμ.

Συνδέονται μέσω της πλευράς της μητέρας τής Κόρτνεϊ Κοξ και του πατέρα τού Μάθιου Πέρι.

«Πήγαμε σε αυτήν τη συγγενική γραμμή πολύ βαθιά, ελέγξαμε κάθε όνομα. Βρήκαμε πολλά αρχεία που το υποστηρίζουν και έχουμε την πεποίθηση ότι έχουν συγγενική σχέση» είπε στο CNN ο Ρόι Μάντελ, επικεφαλής της έρευνας στο MyHeritage, κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα ανακάλυψης οικογενειακού ιστορικού.

«Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι λογικό ότι όταν πηγαίνεις τόσες πολλές γενιές πίσω, οι πιθανότητες σύνδεσης ανθρώπων είναι υψηλότερες» πρόσθεσε.

Η σύνδεση βρέθηκε μετά από αναζήτηση σε πολλές βάσεις δεδομένων με δισεκατομμύρια ιστορικά αρχεία. Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης ότι και οι δύο ηθοποιοί έχουν συγγενική σχέση με τη Lady Gaga.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

error: Content is protected !!