«Γιορτή λουλουδιών» στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά «Γιορτή λουλουδιών» στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά
Με χρώματα και αρώματα “θα πλημμυρίσει” η πλατεία Αλεξάνδρας, στον Πειραιά,  στη «Γιορτή των λουλουδιών», που διοργανώνει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου, στο πλαίσιο... «Γιορτή λουλουδιών» στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά

Με χρώματα και αρώματα “θα πλημμυρίσει” η πλατεία Αλεξάνδρας, στον Πειραιά,  στη «Γιορτή των λουλουδιών», που διοργανώνει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου, στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2021». Η ξεχωριστή αυτή γιορτή ξεκινάει αύριο, Τετάρτη 2 Ιουνίου, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 6 Ιουνίου και θα είναι επισκέψιμη για το κοινό από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Επί πέντε ημέρες, οι Πειραιώτες, αλλά και επισκέπτες από όλη την Αττική, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη «Γιορτή των Λουλουδιών» και να επιλέξουν ελληνικά φυτά και λουλούδια της αρεσκείας τους, για να φτιάξουν τη δική τους ανθοστολισμένη γωνιά στον κήπο τους ή στο μπαλκόνι τους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά, “στόχος της διοργάνωσης, είναι να δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας στην πόλη μετά από μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον κόσμο να ζήσει όμορφες στιγμές σε μια «μικρή όαση» από χρώματα και αρώματα, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Πειραιά”.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των “Ημερών Θάλασσας 2021”, το κοινό μπορεί να ενημερώνεται  απο την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  imeresthalassas.gr/

Β.Π. – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!