Η Σαλαμίνα θα δώσει το παρόν στο 107ο Πρωτάθλημα Στίβου Η Σαλαμίνα θα δώσει το παρόν στο 107ο Πρωτάθλημα Στίβου
Αυτό το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικών στην Πάτρα και για πρώτη φορά θα υπάρχει... Η Σαλαμίνα θα δώσει το παρόν στο 107ο Πρωτάθλημα Στίβου

Αυτό το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικών στην Πάτρα και για πρώτη φορά θα υπάρχει αθλητής από την Σαλαμίνα που θα εκπροσωπήσει το νησί μας σε αυτό το πρωτάθλημα.

Ο 26χρόνος αθλητής του Γ. Σ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Θεοχάρης Αμώς θα αγωνιστεί την Κυριακή το πρωί στον προκριματικό των 800 μέτρων.

Ο συγκεκριμένος αθλητής όπου είναι και Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού κατάφερε να βρεθεί, παρόλο το πρόγραμμα ταξιδιών της υπηρεσίας του και απουσίας αθλητικών εγκαταστάσεων στίβου στο νησί σε εποχή πανδημίας, στο σημαντικότερο εγχώριο πρωτάθλημα στίβου καθώς   είναι το αρχαιότερο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα.

Το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα έλαβε χώρα το 1896 και το φετινό είναι το 107ο στη σειρά. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας πιστός στα ραντεβού του αποδεικνύει την προσπάθεια που γίνεται όλων στο σωματείο να υπάρχει κλασικός αθλητισμός στον τόπο μας.

Καλή επιτυχία Αμώς και συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου! 

error: Content is protected !!