Η Σαλαμίνα έδωσε το παρόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών –  Γυναικών 2021 στη Πάτρα Η Σαλαμίνα έδωσε το παρόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών –  Γυναικών 2021 στη Πάτρα
Η παρουσία της Σαλαμίνας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών Γυναικών 2021 στην πόλη της αχαϊκής πρωτεύουσας ολοκληρώθηκε σήμερα πρωί με τον καλύτερο τρόπο. Με... Η Σαλαμίνα έδωσε το παρόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών –  Γυναικών 2021 στη Πάτρα

Η παρουσία της Σαλαμίνας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών Γυναικών 2021 στην πόλη της αχαϊκής πρωτεύουσας ολοκληρώθηκε σήμερα πρωί με τον καλύτερο τρόπο.

Με μια πολύ καλή εμφάνιση και ατομικό ρεκόρ στα 800 μέτρα Ανδρών από τον αθλητή του Γ.Σ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

Ο Αμώς Θεοχάρης του Γυμναστικού Συλλόγου Σαλαμίνας αγωνίστηκε στην 4η προκριματική σειρά και έδειξε σε άψογη κατάσταση, τερμάτισε 5ος στην προκριματική κούρσα του πετυχαινοντας ατομικό ρεκόρ στον σημαντικότερο για φέτος αγωνα με επίδοση 2.00″.82 (προηγούμενη καλύτερη επίδοση του αθλητή 2.03″56 από τους διασυλλογικούς αγώνες) ενώ για εκατοστά δευτερόλεπτου δεν έσπασε το φράγμα των 2 λεπτών.

Ανάμεσα στην ελίτ και σε πρωταθλητές του κλασσικού αθλητισμού η Σαλαμίνα πήρε μέρος κάνοντας το καλύτερο δυνατό για πρώτη φορά σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα. Ο αθλητής που είναι Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού βρίσκεται ήδη από τις μεσημβρινές ώρες στην στρατιωτική του μοναδα καθώς ειχε υποχρεώσεις αποδεικνυωντας το μέγεθος της προσπάθειας του να τρέχει σε υψηλό επίπεδο.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ο προπονητής του αθλητή της Σαλαμίνας είναι πατρινός παλιός πρωταθλητής αποστάσεων στον στίβο όπου είχε προπονητή τον πατρινό κάτοχο των πανελληνιων ρεκόρ στα 10.000 μέτρα και Μαραθώνιο Αξιωματικό του πολεμικού Ναυτικού Σπύρο Ανδριοπουλο.

Συγχαρητήρια σε όλους! 

error: Content is protected !!