Αποθεώνει τη φιλοξενία της Μικρασιατικής ο Αίας Σαλαμίνας Αποθεώνει τη φιλοξενία της Μικρασιατικής ο Αίας Σαλαμίνας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλη την “Οικογένεια” της “Α.Π.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΥ” και ειδικότερα, σε Πρόεδρο της... Αποθεώνει τη φιλοξενία της Μικρασιατικής ο Αίας Σαλαμίνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλη την “Οικογένεια” της “Α.Π.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΥ” και ειδικότερα, σε Πρόεδρο της Ομάδας κο ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΛΑΖΕΡΗ και την Ταμία κα ΕΡΑΤΩ ΜΠΟΥΛΑΖΕΡΗ, για την απίστευτη φιλοξενία τους. Μετά την εξαιρετική φιλοξενία που έτυχε η Ομάδα μας σε Πύλι Κω, Λουτρά Λέσβου και Καρλόβασι Σάμου, ήρθε η χθεσινή φιλοξενία της Διοίκησης του ιστορικού Συλλόγου της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ να μας εντυπωσιάσει! 

Πριν καν… φύγουμε από Σαλαμίνα, ο πρόεδρος της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ μερίμνησε για την διάθεση του Δημοτικού Σταδίου Χίου για να προπονηθεί η Ομάδα μας το περασμένο Σάββατο, λάβαμε συμβολικά Δώρα με τοπικά προϊόντα της Χίου που δόθηκαν σε όλα τα Μέλη της Αποστολής μας, τα νερά αλλά και η συνεχή τους τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, μας κάνουν όλους να νιώθουμε υπέροχα!

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία για όλους σας, και να συνεχίζετε να εκπροσωπείτε επάξια το Νησί σας, σε όλη την Ελλάδα. 

Στην φωτογραφία αριστερά ο Επικεφαλής της Αποστολής μας στην Χίο Γεν. Αρχηγός κος ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ, στα πλαίσια της Εθιμοτυπίας Συλλόγου μας, παρέδωσε το αγαλματίδιο του Βασιλιά Αίαντα στον Πρόεδρο της Μικρασιατικής κο ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΛΑΖΕΡΗ.

error: Content is protected !!