Δύο ακόμα μετάλλια στην Τοξοβολία από Σαλαμίνιους Δύο ακόμα μετάλλια στην Τοξοβολία από Σαλαμίνιους
Ο ΤΟΠ Σπάρτακος διατηρεί προπονητήριο στη Σαλαμίνα από το 2019. Οι προπονήσεις γίνονται στο παλιό γυμνάσιο του Κανάκη, στα Παλούκια, στην οδό Ύδρας 12... Δύο ακόμα μετάλλια στην Τοξοβολία από Σαλαμίνιους

Ο ΤΟΠ Σπάρτακος διατηρεί προπονητήριο στη Σαλαμίνα από το 2019. Οι προπονήσεις γίνονται στο παλιό γυμνάσιο του Κανάκη, στα Παλούκια, στην οδό Ύδρας 12 και πλέον και στο γήπεδο Αμπελακίων. Εκπαιδευτής του συλλόγου στην Σαλαμίνα είναι ο Βεζυρόπουλος Ιωάννης. Στο σύλλογο μπορούν να αθληθούν άτομα ηλικίας από 8 ετών και άνω. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία αλλά και το επίπεδο.

Στους πρόσφατους αναπτυξιακούς αγώνες,, οι αθλητές του συλλόγου που είναι από την Σαλαμίνα η Μαρία Κοκλιώτη και ο Στέφανος Χρυσικόπουλος έφεραν στο νησί μας δύο μετάλλια, Χρυσό και Αργυρό αντίστοιχα. Οι δύο αθλητές προπονούνται στο σύλλογο 8 και 6 μήνες αντίστοιχα, χωρίς να έχουν καμιά προηγούμενη επαφή με το άθλημα. Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν κανονικά σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας, με όλες τις απαιτούμενες από το κράτος προφυλάξεις, καθώς η τοξοβολία ήταν από τα λίγα αθλήματα που επετράπη να συνεχίσουν να λειτουργούν υπό προϋποθέσεις.

Η καραντίνα μπορεί να στέρησε τους αγώνες, οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν δώσει πολύτιμες εμπειρίες, όμως το αγωνιστικό πρόγραμμα του καλοκαιριού είναι πλούσιο.

Μαζί με τη Μαρία και το Στέφανο προπονούνται και άλλοι τοξότες, που στο μέλλον θα συμμετάσχουν σε αντίστοιχες διοργανώσεις.

error: Content is protected !!