Συμμετοχή του ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ στις “Ημέρες θάλασσας 2021” Συμμετοχή του ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ στις “Ημέρες θάλασσας 2021”
Δυναμικό «παρόν» του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά στις «Ημέρες Θάλασσας 2021» Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, ανταποκρίθηκε με πολύ χαρά στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά και... Συμμετοχή του ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ στις “Ημέρες θάλασσας 2021”

Δυναμικό «παρόν» του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά
στις «Ημέρες Θάλασσας 2021»

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, ανταποκρίθηκε με πολύ χαρά στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά και συμμετείχε σε δράσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2021», ένας επιτυχημένος θεσμός που καθιερώθηκε και πραγματοποιείται εφέτος για έβδομη συνεχή χρονιά με την υποστήριξη φορέων, κατοίκων, επισκεπτών και επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριο, εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρό του, κ. Γεώργιο Παπαμανώλη-Ντόζα, συμβούλους και μέλη του, αλλά και το προσωπικό του Β.Ε.Π., συμμετείχε στις κατωτέρω δράσεις:

Την Πέμπτη, 3 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, ο Δήμος Πειραιά διοργάνωσε συμβολική ποδηλατάδα, με στόχο οι Πειραιώτες να εντάξουν το ποδήλατο στις καθημερινές τους μετακινήσεις, με διαδρομή από τη μαρίνα Ζέας έως την πλατεία Αλεξάνδρας.

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος  και η Εθελοντική Ομάδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Β.Ε.Π) συμμετείχε στον Εθελοντικό Παράκτιο Καθαρισμό της παραλίας Φρεαττύδας ! Σκοπός μας πέρα από τον καθαρισμό της παραλίας ήταν να ευαισθητοποιήσουμε το βιοτεχνικό κόσμο και να δείξουμε ότι ο Εθελοντισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας και πάνω απ΄ όλα πρέπει να κρατήσουμε την φύση καθαρή σαν το σπίτι μας! Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ από καρδιάς σε όλη την ομάδα μας που σήμερα συμμετείχε και συνεχίζουμε δυνατά στις επόμενες δράσεις μας !!!!!

1η Κυριακή του Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου και το   ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ συμμετείχε στις Δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά – Municipality of Piraeus στο πλαίσιο των Ημερών  Θάλασσας ,εδώ η ομάδα έτοιμη.

Με ενθουσιασμό συμμετείχε η Ομάδα του Επιμελητηρίου και στη δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, την Κυριακή 6 Ιουνίου, που περιελάμβανε σκυταλοδρομία κολύμβησης, για την υποστήριξη του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

Ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π. συνεχάρη τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, για την άψογη διοργάνωση όλων των δράσεων, στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας» και μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο συμμετέχει για να παροτρύνει με την συμμετοχή του τον κόσμο να έρθει πιο κοντά στον εθελοντισμό και να αγκαλιάσει όλες αυτές τις δράσεις.

www.piraeus365.gr

error: Content is protected !!