LIVE παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Ντίνου Κουμπάτη «Τα λουλούδια ανθίζουν στο χιόνι» LIVE παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Ντίνου Κουμπάτη «Τα λουλούδια ανθίζουν στο χιόνι»
Την Παρασκευή 11 Ιουνίου, στις 21.00 το βράδυ, με streaming από την εφημερίδα «Η Φωνή της Σαλαμίνας. Θα πραγματοποιηθεί η live η παρουσίαση του... LIVE παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Ντίνου Κουμπάτη «Τα λουλούδια ανθίζουν στο χιόνι»

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου, στις 21.00 το βράδυ, με streaming από την εφημερίδα «Η Φωνή της Σαλαμίνας.

Θα πραγματοποιηθεί η live η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Ντίνου Κουμπάτη «Τα λουλούδια ανθίζουν στο χιόνι», το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Αποστακτήριο».

Η παρουσίαση θα γίνει υπό την αιγίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης- Λαογραφικού και Ναυτικού μουσείου Σαλαμίνας εκτός του ίδιου του συγγραφέα, στην παρουσίαση θα λάβουν μέρος η κυρία Ελένη Μπίλλια, φιλόλογος και πρόεδρος , της Δημοτικής Βιβλιοθήκης- Λαογραφικού και Ναυτικού μουσείου Σαλαμίνας, οι εκδότες του βιβλίου Ελένη Παπακώστα και Αλέξανδρος Ακριτίδης, η λογοτέχνις και κριτικός βιβλίου Παναγιώτα Χριστοπούλου – Ζαλώνη, και ο ηθοποιός Βασίλης Βασιλείου, ο οποίος θα διαβάσει αποσπάσματα από το έργο. Την παρουσίαση θα κάνει ο Νίκος Γιαννόπουλος.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από τους συνδέσμους : https://www.facebook.com/TheatroKoulouris https://www.facebook.com/FoniSalaminas https://www.facebook.com/groups/1429668477354442

error: Content is protected !!