Ευχαριστήρια επιστολή  Α.Ο.Σ. Τελαμών Ευχαριστήρια επιστολή  Α.Ο.Σ. Τελαμών
Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ Σαλαμίνα, 14 Ιουνίου 2021Αρ. Πρωτοκόλλου: 26/2021 Προς: κ. Β. Θεοδωρακοπούλου ΜπόγρηΑντιπεριφερειάρχη ΠΕ Νήσων Αττικής Αξιότιμη κ. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη,Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου... Ευχαριστήρια επιστολή  Α.Ο.Σ. Τελαμών

Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ

Σαλαμίνα, 14 Ιουνίου 2021
Αρ. Πρωτοκόλλου: 26/2021

Προς: κ. Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη
Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Νήσων Αττικής

Αξιότιμη κ. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Σαλαμίνας «ΤΕΛΑΜΩΝ» θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευγενική και αξιόλογη συνεισφορά σας προς το σωματείο μας με την παροχή διαγνωστικών τεστ κορωνοϊού (rapid test) στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας για την βελτίωση των δεικτών της δημόσιας υγείας.

Η συμβολή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί με την παροχή των διαγνωστικών τεστ στις 12/6/2021 βοηθάτε εμπράκτως, αφενός μεν την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων του Ομίλου μας και αφετέρου δε τον περιορισμό της πανδημίας που έχει προκαλέσει ο Covid-19.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι ο «Τελαμώνας» έχει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την ικανότητα να συνεχίσει με σεβασμό και υπευθυνότητα να αναπτύσσει τον αθλητισμό στο νησί μας λειτουργώντας απαρέγκλιτα σύμφωνα με τα εκάστοτε εν ισχύ υγειονομικά πρωτόκολλα και ευχόμαστε να συνεχίσετε να είστε αρωγός στην προσπάθεια του συλλόγου μας, με μοναδικό σκοπό το όφελος της αθλητικής νεολαίας του νησιού μας.

Με εκτίμηση
Αναστάσιος Μετάνοιας
Πρόεδρος

Μιχάλης Παπαγεωργίου
Γενικός Γραμματέας

error: Content is protected !!