Ο Γ. Σ. Σαλαμίνας ήταν πάλι εκεί με ελπιδοφόρα αποτελέσματα Ο Γ. Σ. Σαλαμίνας ήταν πάλι εκεί με ελπιδοφόρα αποτελέσματα
Με 5 συμμετοχές από αθλητές του Γ.Σ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ έκλεισε η αγωνιστηκή δράση για τον Στίβο την Κυριακή 13/06/2021. Στην όμορφη πόλη του Λουτρακίου πραγματοποιήθηκαν τα... Ο Γ. Σ. Σαλαμίνας ήταν πάλι εκεί με ελπιδοφόρα αποτελέσματα

Με 5 συμμετοχές από αθλητές του Γ.Σ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ έκλεισε η αγωνιστηκή δράση για τον Στίβο την Κυριακή 13/06/2021.

Στην όμορφη πόλη του Λουτρακίου πραγματοποιήθηκαν τα 37α ΘΩΔΕΙΑ όπου  αθλητές από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος.

Ο Γ. Σ. Σαλαμίνας ήταν πάλι εκεί με ελπιδοφόρα αποτελέσματα.

Οι συμμετοχές από το νησί μας άνοιξαν με 2 αθλητές στα 400 μέτρα Ανδρών.

Στην 5η προκριματική σειρά ο Αμώς Θεοχάρης με ταχύτητα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών που είχε σημειώσει ήδη ατομικό ρεκόρ στα 800 μέτρα αυτήν την φορά έτρεξε την απόσταση στα 400 μέτρα για πρώτη φορά και πέτυχε επίδοση 53″.56 που αποτελεί ρεκόρ συλλόγου του Γυμναστικου Συλλόγου Σαλαμίνας.

Στην 7η προκριματική σειρά ο πρωτοεμφανιζόμενος Λύτρας Μάρκος μαθητής β’ λυκείου έριξε και αυτός το χρόνο κάτω από το 1 λεπτό πετυχαινοντας επίδοση 58″.68.

Στις υπόλοιπες 3 συμμετοχές από το νησί  μας είχαμε στα 1200 μέτρα  αγοριών τον μαθητή β Γυμνασίου ΘΑΝΟΠΟΥΛΟ Λεωνίδα στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνες όπου πέτυχε επίδοση 4.57 (ρυθμός 4.07 τα 1000 μέτρα) ενώ στα 1200 μέτρα κοριτσιών αγωνίστηκαν η μαθήτρια της γ’ Γυμνασιου ΜΑΡΓΩΝΗ ΝΙΚΗ περσινή φιναλίστ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 όπου πέτυχε πολύ καλή επίδοση 4′.28″ (ρυθμός 3.43 τα 1000 μετρα) αγωνιζομενη φέτος για πρώτη φορά μετά την μακρα αποχή της από αρκετές προπονήσεις λόγω εξετάσεων και έδειξε σε πολύ καλό επίπεδο.

Τέλος η μικρότερη ηλικιακά από όλους τους αθλητές ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ Νίκη μαθήτρια α’  Γυμνασιου στα 1200 κοριτσιών πρώτη φορά αγωνιζόμενη και εκείνη πέτυχε επίδοση 5.16 (4.23 ρυθμός τα 1000 μέτρα).

Μπράβο σε όλους.

Ο Σύλλογος με συνοδούς τους προπονητές Μπάγιο Θρασύβουλο και Σπύρο Παππά δείχνει να κερδίζει το στοίχημα για συμμετοχές σε αρκετούς αγώνες σε μια δύσκολη και σκληρή χρόνια λόγω πανδημίας.

Καλή συνέχεια στο έργο σας!

error: Content is protected !!