Η Αλήθεια μέσα από τα παραμύθια Η Αλήθεια μέσα από τα παραμύθια
Το βιβλίο της Βικτωρίας Δικαιοπούλου “Η αλήθεια μέσα στα παραμύθια” είναι φέτος υποψήφιο στα PUBLIC Book Awards, στην κατηγορία ελληνική παιδική λογοτεχνία. Τα άκρως... Η Αλήθεια μέσα από τα παραμύθια

Το βιβλίο της Βικτωρίας Δικαιοπούλου “Η αλήθεια μέσα στα παραμύθια” είναι φέτος υποψήφιο στα PUBLIC Book Awards, στην κατηγορία ελληνική παιδική λογοτεχνία. Τα άκρως διδακτικά παραμύθια της συγγραφέα, μας υπόσχονται περιπέτεια, ενώ ταυτόχρονα θυμίζουν σε μικρούς και μεγάλους σημαντικές αξίες ζωής.

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε παραμύθια με θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο πλεγμένα με μαγεία και φαντασία. Ψηφίζουμε το βιβλίο και ευχόμαστε καλή επιτυχία.

https://www.publicbookawards.gr/2021/vote2021.php?auto=1&CatID=6&id=1639&fbclid=IwAR3ASPpZ1pQ8CRMv6PZRJyNrv0CiWBeFmKG_S9GozKMXrM1Txk-lYlCyfWk

Το Σάββατο 19-6 και ώρα 20:00 θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου αυτού στο Πέτρινο Θεατράκι στα Σελήνια. Θα παρακολουθήσετε ομιλίες εκπαιδευτικών για το βιβλίο και θα απολαύσετε  αφηγήσεις παραμυθιών του βιβλίου από την ομάδα Παραμυθανθός! Η συγγραφέας θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για το βιβλίο της, να γνωριστεί μαζί σας και να υπογράψει αντίτυπα.

https://www.facebook.com/events/4141984392490140/?ref=newsfeed

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

error: Content is protected !!