Σε ένα ακόμα πρωτάθλημα στίβου ο Γ.Σ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ήταν παρών Σε ένα ακόμα πρωτάθλημα στίβου ο Γ.Σ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ήταν παρών
Ένα ακόμα πρωτάθλημα στίβου ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 17/06/2021 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Μετά το διασυλλογικο πρωτάθλημα Ανδρών /Γυναικών και Παίδων/Κορασίδων ο Γυμναστικός Σύλλογος... Σε ένα ακόμα πρωτάθλημα στίβου ο Γ.Σ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ήταν παρών

Ένα ακόμα πρωτάθλημα στίβου ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 17/06/2021 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Μετά το διασυλλογικο πρωτάθλημα Ανδρών /Γυναικών και Παίδων/Κορασίδων ο Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας έλαβε μέρος και στους Διασυλλογικούς αγώνες Κ16 Παμπαίδων/Παγκορασίδων και αν συμπεριλάβουμε και τη συμμετοχή αθλητή του συλλόγου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών στην Πάτρα και την συμμετοχή αθλητών στο εθνικό μίτινγκ Στίβου Θώδεια στο Λουτράκι τότε ήταν ο πέμπτος κατά σειρά αγώνας μετά την επανέναρξη του Μαΐου όπου συμμετέχει ο σύλλογος του νησιού μας. 

Στις συμμετοχές ξεχώρισε η ΜΑΡΓΩΝΗ Νίκη στα 1200 μέτρα με επίδοση 4.23 ενώ το ενθαρρυντικό ήταν η παρουσία και καινούριων πρωτοεμφανιζόμενων αθλητών και η συμμετοχή σε 2 σκυταλοδρομιες 4 Χ 80 μέτρα και 4 Χ 200 μέτρα μικτή.

 

Στα 150 μέτρα κοριτσιών αγωνίστηκαν οι ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ Νικολέτα και ΤΣΕΒΑ Νικολέτα, στα 1200 μέτρα αγοριών ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΎΛΟΥ Χρίστος, στα 1200 μέτρα κοριτσιών η ΜΑΡΓΩΝΗ Νίκη και στα 4 Χ 80 μέτρα κοριτσιών οι ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ηλιανα, ΛΎΤΡΑ Αναστασία, ΤΣΕΒΑ Νικολέτα και ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ Νίκη ενώ στα 4 Χ 200 μέτρα μικτή οι ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Λεωνίδας, ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ Νικολέτα, ΜΑΡΓΩΝΗ Νίκη και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Χρίστος. 

Οι αρχηγοί αποστολής ΜΠΑΓΙΟΣ Θρασύβουλος και ΠΑΠΠΑΣ Σπύρος δήλωσαν ικανοποίηση για την συμμετοχή του συλλόγου σε αρκετούς αθλητικούς αγώνες στίβου και θα υπάρχει και ανάλογη συνέχεια! 

error: Content is protected !!