Ο Βιν Ντίζελ φέρνει τη reggaetón στο προσκήνιο με το σάουντρακ «Fast & Furious 9» Ο Βιν Ντίζελ φέρνει τη reggaetón στο προσκήνιο με το σάουντρακ «Fast & Furious 9»
Ο Βιν Ντίζελ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της τελευταίας έκδοσης του Billboard και στη συνέντευξή του συζητά για την απόφασή του να φέρει τη... Ο Βιν Ντίζελ φέρνει τη reggaetón στο προσκήνιο με το σάουντρακ «Fast & Furious 9»

Ο Βιν Ντίζελ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της τελευταίας έκδοσης του Billboard και στη συνέντευξή του συζητά για την απόφασή του να φέρει τη λάτιν μουσική reggaetón στην ένατη ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Fast & Furious».
Στο σάουντρακ της ταινίας «The Fast Saga» ή «F9» το οποίο μόλις κυκλοφόρησε, τον πρωταγωνιστή του franchise Βιν Ντίζελ συνοδεύουν οι Anitta και Nicky Jam.


«Θέλω απλώς να έχω την ελευθερία να κάνω μουσική χωρίς περιορισμούς. Και μερικές φορές κάνω πράγματα τα οποία, ειλικρινά, δεν πρέπει να κάνω» αναφέρει ο Βιν Ντίζελ, ηθοποιός, σεναριογράφος και κινηματογραφικός παραγωγός. 


Σύμφωνα με τον Nicky Jam, η προβολή της reggaetón σε μια τόσο εμπορική ταινία αναμένεται να έχει αντίκτυπο. «Μια mainstream ταινία, μια παγκόσμια ταινία, πιστεύει στη μουσική μας;» είπε. «Αυτό μας τοποθετεί αυτόματα στο προσκήνιο. Πολλοί Λατινο-Αμερικανοί πιστεύουν ότι είναι φυσιολογικό να είμαστε στο Χόλιγουντ. Δεν είναι φυσιολογικό. Δεν καταλαβαίνετε πόσο σπουδαίο είναι» παρατήρησε. 

Η Anitta μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις της εξηγώντας την έμπνευση για το τραγούδι «F9» «Furiosa». «Μου είπαν ότι η ιδέα ήταν ένα ισχυρό, γυναικείο μήνυμα που αναφέρεται στη δύναμη και την επιθετικότητα με θετικό τρόπο και συνδέεται στενά με την ταινία» σημείωσε. «Και μου άρεσε γιατί έτσι είμαι εγώ. Μπορείτε να νιώσετε την ένταση της ταχύτητας, των αγώνων, της επιτάχυνσης των αυτοκινήτων» συμπλήρωσε.

Ο Βιν Ντίζελ εξήγησε ακόμη γιατί η ταινία «F9» και η reggaetón είναι ιδανικός συνδυασμός. «Δεν νομίζω ότι το Χόλιγουντ μπόρεσε να εκτιμήσει πόσο ισχυρή ήταν η δίψα των Λατινο-Αμερικανών για μια ταινία σαν αυτή, επειδή δεν πηγαίνουν στις ισπανόφωνες γειτονιές του Πουέρτο Ρίκο» είπε.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!