Οι πρωταγωνιστές του Lemon στη Σαλαμίνα σ’ ένα δρώμενο έκπληξη! Οι πρωταγωνιστές του Lemon στη Σαλαμίνα σ’ ένα δρώμενο έκπληξη!
Με φόντο το Σάββατο 3 Ιουλίου και την εντυπωσιακή εν πλω εμπειρία στα ανοιχτά της Σαλαμίνας που συμβαίνει για πρώτη φορά, οι πρωταγωνιστές της... Οι πρωταγωνιστές του Lemon στη Σαλαμίνα σ’ ένα δρώμενο έκπληξη!

Με φόντο το Σάββατο 3 Ιουλίου και την εντυπωσιακή εν πλω εμπειρία στα ανοιχτά της Σαλαμίνας που συμβαίνει για πρώτη φορά, οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης Lemon Μελαχρινός Βελέντζας και Γιώργος Δρίβας θα βρεθούν σήμερα Πέμπτη στην πλατεία Ηρώων («Αγάλματα») στη Σαλαμίνα σ’ ένα μουσικό δρώμενο έκπληξη.

Ένα πιάνο, αρκετά λεμόνια και οι δύο ηθοποιοί της καθηλωτικής παράστασης που ενθουσιάζει θεατές και κριτικούς όπου κι αν παρουσιάζεται σε μία μικρή γεύση όσων θα απολαύσουμε εν πλω.

Όσοι βρεθούν στο σημείο θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν απευθείας και το εισιτήριό τους για τη μαγευτική μουσικοθεατρική κρουαζιέρα που θα μας ταξιδέψει με πρωτότυπο τρόπο κάπου ανάμεσα στη στεριά και τη θάλασσα.

Πληροφορίες δρώμενου
Πέμπτη 24 Ιουνίου | 20:00
Πλατεία Ηρώων («Αγάλματα»)

Προπώληση για την παράσταση του Σαββάτου 3 Ιουλίου 2021:
Viva.gr – Coffee Academy – Vanilla – Δημαρχείο Σαλαμίνας
Πληροφορίες: 6977 77 38 75

error: Content is protected !!