Λαϊκά παραμύθια με σκύλους απ΄όλον τον κόσμο. Λαϊκά παραμύθια με σκύλους απ΄όλον τον κόσμο.
Από τις Αζόρες μέχρι την Ινδία και από τους παγωμένους τόπους των Εσκιμώων ως την Αυστραλία, από όλα τα μέρη της Γης και φυσικά... Λαϊκά παραμύθια με σκύλους απ΄όλον τον κόσμο.

Από τις Αζόρες μέχρι την Ινδία και από τους παγωμένους τόπους των Εσκιμώων ως την Αυστραλία, από όλα τα μέρη της Γης και φυσικά από την Ελλάδα οι σκύλοι αναλαμβάνουν δράση και γίνονται πρωταγωνιστές στις αφηγήσεις των ανθρώπων. Ιστορίες για να φιλοσοφείς, να γελάς, να δακρύζεις, να απολαμβάνεις. Παραμύθια που γέννησε η πολύτιμη συντροφιά των αγαπημένων μας φίλων στο συλλογικό όνειρο των ανθρώπων.

Με τούτο το βιβλίο τα σκυλιά όλου του κόσμου μας προσκαλούν να βγούμε μαζί τους μια βόλτα στις γειτονιές των λαϊκών παραμυθιών. Κουνώντας την ουρά τους σκάβουν λέξεις, εικόνες και σύμβολα, για να φέρουν στο φως κρυμμένους θησαυρούς της λαϊκής σοφίας.

Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Μάλλη με τον πολύ χαρακτηριστικό τίτλο “Γουφ” κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ηδύφωνο με εξαιρετική εικονογράφηση από την Έλενα Λεώνη και πρόλογο του Δημήτρη Προύσαλη. Καλοτάξιδο

error: Content is protected !!