ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΒΑΘΕΩΣ ΟΥΡΑΝΟΥ – ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΕΛΗΝΗ ΝΥΚΤΑ ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΒΑΘΕΩΣ ΟΥΡΑΝΟΥ – ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΕΛΗΝΗ ΝΥΚΤΑ
Αγαπητά Μέλη & Αγαπητοί Φίλοι της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας) με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των δέκα χρόνων από την ίδρυση του... ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΒΑΘΕΩΣ ΟΥΡΑΝΟΥ – ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΕΛΗΝΗ ΝΥΚΤΑ

Αγαπητά Μέλη & Αγαπητοί Φίλοι της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας) με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των δέκα χρόνων από την ίδρυση του Παραρτήματός μας , σας προσκαλούμε στην Αστροπαρατήρηση προς τιμήν της Ασέληνης Νύκτας του Ιουλίου, το Σάββατο 10-7-21 και ώρα 9μμ στην περιοχή Κολώνες– Νότια Σαλαμίνα  (Οδός Ξενοφώντος).

Η Αστροπαρατήρηση θα πραγματοποιηθεί με βάση το Υγιειονομικό Πρωτόκολλο που σημαίνει λαμβάνουν μέρος μόνον όσοι είναι εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις των εμβολίων, ή του μονοδοσικού Johnson. (Επιδεικνύοντας την Βεβαίωση Εμβολιασμού).

Επίσης μπορεί να λάβει μέρος και κάποιος ανεμβολίαστος προσκομίζοντας αποδεικτικό Rapid test (Όχι Self test ) διαρκείας 48 ωρών. Η Παρατήρηση θα είναι αφιερωμένη στα Αξιοπαρατήρητα Αντικείμενα Βαθέως Ουρανού των  Νότιων Αστερισμών Σκορπιού & Τοξότη. (Αστρικά Σμήνη, Νεφελώματα, Διπλά Άστρα). Επίσης θα παρατηρηθούν οι Πλανήτες Δίας & Κρόνος.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την Παρατήρηση έχουμε μαζί μας: Αντικουνουπικό Σπρέι , Μπουφάν , Νερό και φοράμε κλειστά παπούτσια.

Απαγορεύεται το κάπνισμα και κάθε  χρήση πυρός. Κατά την παρατήρησή δεν επιτρέπονται φώτα παρά μόνον ερυθρό Led.

Σεβόμαστε το περιβάλλον και δεν αφήνουμε απορρίμματα στην περιοχή.

Σημείο προσυγκέντρωσης : Γήπεδο Μπάσκετ – Όρμος Περιστερίων ώρα 8:15μμ

Για οποιαδήποτε πληροφορία , διευκρίνηση καλέστε στο : 6972.716.053

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Κ.ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΙΣ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ        

error: Content is protected !!