Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου “ΑΙΑΝΤΑ” Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου “ΑΙΑΝΤΑ”
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 η ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκε το Μέλος κ. Σπύρος Νάννος,... Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου “ΑΙΑΝΤΑ”

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 η ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκε το Μέλος κ. Σπύρος Νάννος, και Γεν. Γραμματέας το Μελος κ. Αντώνης Μπινιάρης.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία, και για την τιμή που μας έκαναν να προεδρεύσουν στην Γενική Συνέλευση.

Παρόντες ως επίσημοι Προσκεκλημένοι ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιώργος Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. κ Αθανάσιος Αλαϊσκας, και ο Αντιπρόεδρος Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. κ. Σωτήρης Νάννος.

Στην συνέλευση έδωσαν τα παρών ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κος Ηλίας Κανάκης και ο πρώην Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Σιδερόπουλος, Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές αλλά και Μέλη του Συλλόγου.

Στην Γενική Συνέλευση ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ Περικλής Αλαϊσκας εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου καλωσόρισε τους Προσκεκλημένους και όλα τα Μέλη, και στην συνέχεια ακολούθησε Διοικητικός Απολογισμός από τον Γεν. Γραμματέα κ. Αλέξανδρο Ανδρέου, Οικονομικός Απολογισμός από τον Ταμία κ. Ιάκωβο Παλαμάρη, και τέλος τον λόγο έλαβαν από τον Πρόεδρο της Συνέλευσης οι Επίτιμος Πρόεδρος κ. Ηλίας Κανάκης και ο πρώην Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Σιδερόπουλος όπου και αναφέρθηκαν σε Διοικητικά θέματα του Συλλόγου.

Στην Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε ομόφωνα από τα Μέλη του Συλλόγου, και σύμφωνα με το Καταστατικό:

1. H μη καταβολή ετήσιας οικονομικής Συνδρομής των Μελών Συλλόγου, όσο διαρκεί η Πανδημία.

2. Η οριστική Διαγραφή από Μέλος του κ. Στυλιανού Φασουλή, λόγω της ανήκουστης βλάβης που προκάλεσε με ενέργειες του, στον Σύλλογο.

Ο Σύλλογος μας μετά και την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, και αφού έχει τακτοποιήσει Ασφαλιστικές και Φορολογικές εκκρεμότητες, προχωρά στην ενημέρωση των πεπραγμένων σε Περιφέρεια Αττικής και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σύμφωνα με την Νομοθεσία.

Από Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 ξεκινάει ο σχεδιασμός της Διοίκησης για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022.

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΄΄ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ΄΄ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΛΑΪΒΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΄΄ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ΄΄ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΨΗΛΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΜΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΔΟΝΔΩΡΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ.ΕNA ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ :στους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ τις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣτους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ και τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ! Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥΣ – ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ !

Τους ευχαριστούμε και για έναν ακόμη λόγο, όλοι τους αγαπούν τον Αίαντα πραγματικά !!!Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ που από το ξεκίνημα της σεζόν μας βοήθησαν Οικονομικά:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ζ – ΚΑΤ – Κος ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΠΟΡΘΜΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΙΚΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ – Κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΟΛΑΚΗΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ ΄΄ SKANTRAK ΄΄ – Κος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΄΄ MEDIONE ΄΄ – Κος ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΚΟΣ

ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΡΑΤΤΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΣΕΛΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΄΄ HOΤ ISLAND ΄΄

ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΄΄ ΕΣΤΙΑ ΄΄

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΘΩΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥ

ΖΩOΤΡΟΦΕΣ ΄΄PET SHOP – Κος ΗΛΙΑΣ ΝΑΝΝΟΣ

ΚΡEΟΠΩΛΕΙΟ ΄΄ΒΟΪΔΗΛΑΣ΄΄ – Κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΪΔΗΛΑΣ

ΝΑ EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ κο ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΓΕΩΡΓ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ κα ΒΑΣ. ΜΠΟΓΡΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. κ. ΑΘΑN. ΑΛΑΪΣΚΑ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. κ. ΣΩΤ. ΝΑΝΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ & ΗΘΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021.

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΤΟΥΣ :

ΠΡΟΕΔΡΟ > ΑΘAN. ΑΛΑΙΣΚΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ > ΣΩΤ. ΝΑΝΝΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ > ΝΙΚ. ΒΑΪΛΑ
ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ > ΚΩΝΣΤ. ΠΟΥΤΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΙΑΝΤΑ !

error: Content is protected !!