ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ SUP  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ SUP  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ
Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ Στη Βάρκιζα για δυο διαφορετικούς λόγους επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φίλων του SUP το Σαββατοκύριακο. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17/7 θα... ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ SUP  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ

Στη Βάρκιζα για δυο διαφορετικούς λόγους επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φίλων του SUP το Σαββατοκύριακο. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17/7 θα διεξαχθεί στη παραλία των Νοτίων προαστίων το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών , Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων , Master 40+ και Master 50+.

Οι αποστάσεις για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και Master 40+ είναι 17 χιλ , για την κατηγορία Master 50+ 10χλμ και για τις μικρότερες κατηγορίες 7 χλμ. Η εκκίνηση όλων των κατηγοριών θα δοθεί στις 10πμ πλην της Master 50+ που θα δοθεί στις 11:00, όλες στο χώρο μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΒΒ που αποτελεί υποστηρικτή των αγώνων. Την Κυριακή στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί το 6ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μεσαίων αποστάσεων έως 1300 μέτρα για όλες τις παραπάνω κατηγορίες.

Οι εκκινήσεις έχουν προγραμματιστεί να γίνουν από τις 10:00 έως τις 10:30 ενώ και στα δυο πρωτάθλημα θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει η ΓΓΑ. Συνολικά οι συμμετοχές σε όλες τις αγωνιζόμενες κατηγορίες θα πλησιάσουν τις 100 από σωματεία όλης της Ελλάδας που το τελευταίο διάστημα δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον να καλλιεργήσουν τα νέα αθλήματα που έχουν σχέση με τη θάλασσα.

error: Content is protected !!