Οι Αναμνήσεις μιας Αρτίστας  ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ Οι Αναμνήσεις μιας Αρτίστας  ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ
Πολλοί άνθρωποι, αγαπάνε τους συνανθρώπους τους και φροντίζουν γι’ αυτούς. Μία μία σπουδαία ηθοποιός, μία Αρτίστα, οι οποία γνώρισε μεγάλες επιτυχίες και δόξες, θυμάται... Οι Αναμνήσεις μιας Αρτίστας  ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Πολλοί άνθρωποι, αγαπάνε τους συνανθρώπους τους και φροντίζουν γι’ αυτούς. Μία μία σπουδαία ηθοποιός, μία Αρτίστα, οι οποία γνώρισε μεγάλες επιτυχίες και δόξες, θυμάται και εξιστορεί αυτές τις δόξες, ενώ η ίδια έχει ταχθεί να βοηθά και να εξυπηρετεί τους συνανθρώπους της. Όμως δεν είναι η μόνη. Της συμπαραστέκονται και πολλοί άλλοι, και αυτοί οι πολλοί είναι ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί και χορευτές, οι οποίοι ενδιαφέρονται για το καλό αυτών που υποφέρουν, και είναι δυστυχισμένοι, μόνοι, χωρίς πολλά χρήματα για να μπορέσουν να ζήσουν στην κοινωνία μας, στις πόλεις μας, δίπλα μας.

Έτσι, αυτή η Αρτίστα και οι φίλοι της, θα βρίσκονται την Τετάρτη 28 Ιουλίου, στις εννέα το βράδυ, στο Ευριπίδειο Θέατρο και θα περιμένουν εμάς για να μας παρουσιάσουν ένα μεγάλο πρόγραμμα, γεμάτο μουσική, τραγούδια και χορούς, αλλά και μικρά κωμικά θεατρικά επεισόδια, τα οποία θα μας κάνουν, επιτέλους, να γελάσουμε με την καρδιά μας. Με τον τρόπο αυτό, θα κατορθώσουν να βοηθήσουν, μαζί με εμάς το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σαλαμίνας, το οποίο με την σειρά του βοηθά κάθε συμπολίτη μας που βρίσκεται σε ανάγκη.

Τριάντα ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές, τραγουδιστές, γνωστοί και αγαπημένοι, θα βρίσκονται επί σκηνής, προκειμένου  να μας χαρίσουν αβίαστο γέλιο με το ταλέντο τους, την μουσική και τα τραγούδια τους, ενώ στο τέλος θα απολαύσουμε ένα πρόγραμμα με πολλούς τραγουδιστές και τραγούδια, με την προοπτική να μας διασκεδάσουν τόσο, που αυθόρμητα να ξεσηκωθούμε και να χορέψουμε μαζί τους.

Η παράσταση, την οποία σκηνοθετεί ο Ντίνος Κουμπάτης, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας, από «Το Θέατρο της Κούλουρης» και παραγωγή τού Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας.  Συμβολική θα είναι η τιμή εισιτηρίου με 5 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σαλαμίνας.

Κανείς δεν θα πρέπει να χάσει αυτό το υπερθέαμα. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν θα βρουν εισιτήρια στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σαλαμίνας και την ώρα της παράστασης στην είσοδο του Ευριπίδειου Θεάτρου.

error: Content is protected !!