ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ
Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και έντονες συγκινήσεις έρχεται σε λίγες ώρες στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά αφού τρία πρωταθλήματα που αφορούν... ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ

Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και έντονες συγκινήσεις έρχεται σε λίγες ώρες στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά αφού τρία πρωταθλήματα που αφορούν σε όλες τις ηλικίες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της οικογένειας του Κανόε Καγιάκ και του SUP. Περισσότεροι από 400 αθλητές κι αθλήτριες από 20 και πλέον σωματεία όλης της χώρας προετοιμάστηκαν όλη τη χρονιά κάτω από δύσκολες συνθιήκες λόγω της πανδημίας για να πάρουν μέρος στο 25ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε-Καγιάκ σπρίντ για αθλητές από 8-14 ετών , στο 6ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης SUP Sprint για αντίστοιχες ηλικίες και στο 6ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP σπρίντ.

Οι αγώνες του 25ου Πανελληνίου πρωταθλήματος έχουν προγραμματιστεί Σάββατο και Κυριακή με ώρα έναρξης 8πμ, το πρωτάθλημα Ανάπτυξης SUP το Σάββατο στις 12:30 ενώ το πρωτάθλημα SUP Sprint το Σάββατο οι προκριματικοί-ημιτελικοί (12:30) και την Κυριακή (15:00) οι τελικοί)

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!