Α.Ο. Ευριπίδης Σαλαμίνας Volleyball Α.Ο. Ευριπίδης Σαλαμίνας Volleyball
Ολοκληρώθηκε ακόμα μια «δύσκολη» και «ιδιαίτερη» season για την ομάδα μας. Δύσκολη γιατί κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Υγειονομικά πρωτόκολλα, Self και Rapid Tests,... Α.Ο. Ευριπίδης Σαλαμίνας Volleyball

Ολοκληρώθηκε ακόμα μια «δύσκολη» και «ιδιαίτερη» season για την ομάδα μας. Δύσκολη γιατί κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Υγειονομικά πρωτόκολλα, Self και Rapid Tests, λίστες εισερχομένων – εξερχομένων και πολλά αλλά που όμως δεν κάναμε καμία έκπτωση στην τήρηση τους.

Ιδιαίτερη γιατί δυστυχώς προλάβαμε να δώσουμε μόνο τέσσερις αγώνες σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου, έως τα τέλη Οκτωβρίου και από εκεί και πέρα τεθήκαμε σε αγωνιστική και προπονητική απραξία.Όπως και να έχει η χρονιά ολοκληρώνεται, όντας μέσα στο γήπεδο, σε ρυθμούς προετοιμασίας για την επόμενη season. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

• όλες τις αθλήτριες που ακολουθήσαν το πρόγραμμα προετοιμασίας, καθώς και τις μικρές μας αθλήτριες της Ακαδημίας μας που δεν έχασαν προπόνηση, από την επανέναρξη των προπονήσεων έως και την λήξη τους

• τον κύριο Θανάση Αλάσκα Πρόεδρο του ΑΚΟΙΠΟΠ, για την συνεργασία μας τόσο στο κομμάτι τήρησης των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων καθώς και για την εύρυθμη λειτουργία των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων

• την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρία Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα μας για την χορηγία των απαιτούμενων Rapid Tests

• Τον κύριο Ιωάννη Μίντζηρα, Μικροβιολόγο – Βιοπαθολόγο για την διενέργεια των Rapid Test σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσαν ΓΓΑ και ΕΟΠΕ.

• τους κυριους Σ. Τουρλίδα και την εταιρεία Gerolymatos International Optics, Ι. Παπαντωνίου και την εταιρεία Marine Insulation, K. Κανακάκη και την εταιρεία Coral LTD που στήριξαν την προσπάθεια μας.

• τον κύριο Ι. Καζακίδη και την εταιρεία BIGSHOES, τους κυριους Δ. Κατσαβριά, Ν. Χαλεπά (Nikos Chlps) και την εταιρεία Χάραξη – Τεχνικό Γραφείο, με την βοήθεια τους ανταπεξήλθαμε στην τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

• τον κύριο Δ. Πετρούνια Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπευτή που ακόμα μια χρονιά μας πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του όταν αυτό απαιτήθηκε.Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» οφείλουμε στους γονείς – Μέλη του Συλλόγου μας, που σε αυτήν την δύσκολη περίοδο έδειξαν αμέριστη εμπιστοσύνη στην λειτουργία του Συλλόγου μας, καθώς επίσης και για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Ευχόμαστε σε όλους ένα Καλό και Υγείες Καλοκαίρι.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο….

(Ίσως και λίγο νωρίτερα….)

error: Content is protected !!