Ανακοίνωση Δ.Σ Αίαντα Σαλαμινας Ανακοίνωση Δ.Σ Αίαντα Σαλαμινας
Αύριο Πέμπτη και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας μας για να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις υποχρεώσεις της . Νέα... Ανακοίνωση Δ.Σ Αίαντα Σαλαμινας

Αύριο Πέμπτη και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας μας για να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις υποχρεώσεις της . Νέα αγωνιστική σεζόν 2021- 2022 και ο Αίαντας Σαλαμίνας θα εκπροσωπήσει ξανά το Νησί μας σε Εθνική Κατηγορία, συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αλλά και στην Διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος !

Ο Αίαντας Σαλαμίνας συνεχίζει δυναμικά και την νέα σεζόν, χωρίς την παρουσία μεγάλου Επενδυτή / Ιδιοκτήτη στην Ομάδα, αλλά με ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο που προέρχεται από τις τάξεις των Φιλάθλων μας, με Συνοδοιπόρους στον αγώνα μας την Δημοτική Αρχή Σαλαμίνας, τους οκτώ μεγάλους Χορηγούς, τις εκατόν έξι Επιχειρήσεις της Σαλαμίνας, και τους εκατοντάδες Φιλάθλους μας, που μας ενισχύουν συνεχώς Ηθικά και Οικονομικά. Συνεχίζουμε όλοι μαζί – ενωμένοι – δυναμικά και φέτος προκειμένου ο Αίαντας να εκπροσωπήσει επάξια την Σαλαμίνα μας, σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Δεν μας πτοεί σε καμία περίπτωση, η από τον περασμένο Αύγουστο 2020 συστηματική λασπολογία σε βάρος των Μελών της Διοίκησης μας, από μεμονωμένη μικρή ομάδα Ανθρώπων που δεν αγαπούν την Ομάδα μας και προσπαθούν μεθοδευμένα να μας διαβάλουν.

Προ ημερών στις 11 Ιουλίου 2021 διεξήχθη η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που είναι το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων και εκεί η Διοίκηση μας παρουσία της Δημοτικής Αρχής του Νησιού, πραγματοποίησε Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό ενημερώνοντας τα Μέλη μας, για ΟΛΑ !

Ενημερώθηκαν επίσημα με επίδειξη Εγγράφων και Ονοματεπώνυμα ποιοι προκάλεσαν ηθική και οικονομική βλάβη στον Σύλλογο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια ! Κάθε χρόνο ακούγαμε για ανθρώπους που έβλαψαν τη Ομάδα μας, αλλά χωρίς κανένας να πει έστω και ένα Ονοματεπώνυμο για να γνωρίζουν τα Μέλη μας, εμείς όμως ως Διοίκηση στις 11 Ιουλίου 2021 το πράξαμε, επίσης μετά από χρόνια ΄΄δραστηριοποιήθηκε΄΄ η εκλεγμένη Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου μας, και ενημερωθήκαν όλοι, ποιοι έβλαψαν την Ομάδα μας !

Σε αυτήν λοιπόν την πρόσφατη Γενική Συνέλευση έλαμψαν δια της απουσίας τους όλοι οι ανώνυμοι Λασπολόγοι, που ένα χρόνο τώρα βρίζουν την Διοίκηση μας καθημερινώς… δεν είχαν την τόλμη και το θάρρος να έρθουν και να παρουσιάσουν έστω και ένα αποδεικτικό στοιχείο, για όσα ψευδώς μας κατηγορούν. Τους αφήνουμε στην κρίση των Φιλάθλων μας.

Κλείνοντας να ενημερώσουμε όλους τους Φιλάθλους & Φίλους της Ομάδας μας ότι θα συνεχίσουμε και την νέα σεζόν δυναμικά, και τα Γραφεία του Συλλόγου μας είναι στην διάθεση όλων οποιαδήποτε ημέρα / ώρα το επιθυμούν να έρθουν να ενημερωθούν για την λειτουργία του Συλλόγου μας, αλλά και για οτιδήποτε άλλο θέμα επιθυμούν.

error: Content is protected !!