ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΒΑΘΕΩΣ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΒΑΘΕΩΣ ΟΥΡΑΝΟΥ
Αγαπητά Μέλη & Αγαπητοί Φίλοι της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας), σας προσκαλούμε στην Αστροπαρατήρηση Βαθέως Ουρανού, το Σάββατο 7-8-21 και ώρα 8:30... ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΒΑΘΕΩΣ ΟΥΡΑΝΟΥ

Αγαπητά Μέλη & Αγαπητοί Φίλοι της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας), σας προσκαλούμε στην Αστροπαρατήρηση Βαθέως Ουρανού, το Σάββατο 7-8-21 και ώρα 8:30 μμ στην περιοχή Κολώνες– Νότια Σαλαμίνα  (Οδός Ξενοφώντος).

Η Αστροπαρατήρηση θα πραγματοποιηθεί με βάση το Υγιειονομικό Πρωτόκολλο που σημαίνει λαμβάνουν μέρος μόνον όσοι είναι εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις των εμβολίων, ή του μονοδοσικού Johnson. (Επιδεικνύοντας την Βεβαίωση Εμβολιασμού).

Επίσης μπορεί να λάβει μέρος και κάποιος ανεμβολίαστος προσκομίζοντας αποδεικτικό Rapid test (Όχι Self test ) διαρκείας 48 ωρών. Η Παρατήρηση θα είναι αφιερωμένη στα Αξιοπαρατήρητα Αντικείμενα Βαθέως Ουρανού των Αστερισμών του Καλοκαιριού. (Αστρικά Σμήνη, Νεφελώματα, Διπλά Άστρα.) Επίσης θα παρατηρηθούν οι Πλανήτες Δίας & Κρόνος.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την Παρατήρηση έχουμε μαζί μας: Αντικουνουπικό Σπρέι, Μπουφάν, Νερό, σκαμπό και φοράμε κλειστά παπούτσια.

Απαγορεύεται το κάπνισμα και κάθε  χρήση πυρός. Κατά την παρατήρησή δεν επιτρέπονται φώτα παρά μόνον ερυθρό Led. Σεβόμαστε το περιβάλλον και δεν αφήνουμε απορρίμματα στην περιοχή.

Σημείο προσυγκέντρωσης: Γήπεδο Μπάσκετ – Όρμος Περιστερίων ώρα 7:30μμ

Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνηση καλέστε στο : 6972.716.053

                                                      Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ.ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                                              ΙΣ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ        

error: Content is protected !!