Στο πλευρό των συνανθρώπων μας ο Α.Ο. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ Στο πλευρό των συνανθρώπων μας ο Α.Ο. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών βρίσκεται ο Α.Ο. Ευριπίδης Σαλαμίνας. Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. ο Σύλλογος... Στο πλευρό των συνανθρώπων μας ο Α.Ο. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών βρίσκεται ο Α.Ο. Ευριπίδης Σαλαμίνας.

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. ο Σύλλογος προσέφερε εμφιαλωμένα νερά, γάλα εβαπορέ και ζωοτροφές για τους τετραποδους φίλους μας, τα οποία παραδόθηκαν στον Δήμο Σαλαμίνας, προκειμένουν αυτά να μεταφερθούν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου. Α.Ο. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας σε Εύβοια, Αττική και Αρκαδία δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στην πρωτοβουλία του Δήμου Σαλαμίνας, για την συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης.

Εμφιαλωμένα νερά, γάλατα εβαπορέ και ζωοτροφές για τους τετραποδους φίλους μας ήταν οι πρώτες μας σκέψεις. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι συνδημότες μας και ο Δήμος Σαλαμίνας. “Στο τέλος, το κάθε λίγο του καθενός, θα μοιάζει για πολύ…”

Και δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτά…

Θα συνεχίσουμε…

error: Content is protected !!