Περικοπή υποσχέσεων Περικοπή υποσχέσεων
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Οι μεγάλες και αδιανόητες πυρκαγιές, φαίνεται να πλησιάζουν στο τέλος τους, χωρίς βασικά να έχουν βρεθεί και ένοχοι, όπως πάντα... Περικοπή υποσχέσεων

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Οι μεγάλες και αδιανόητες πυρκαγιές, φαίνεται να πλησιάζουν στο τέλος τους, χωρίς βασικά να έχουν βρεθεί και ένοχοι, όπως πάντα συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις στην χώρα μας.

Και όπως επίσης πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνει στην χώρα μας, ο Πρωθυπουργός μας, υποσχέθηκε την πλήρη αναδάσωση και μάλιστα άμεσα, και όπως πάντα πιστέψαμε πως έτσι θα γινόταν.

Ωστόσο, για λόγους τους οποίους μόνον ο ίδιος γνωρίζει, προχθές στην Βουλή των Ελλήνων, όπου συζητήθηκαν σε χαμηλούς, είναι η αλήθεια, τόνους τα των τελευταίων πυρκαγιών που ξεκλήρισαν μεγάλο μέρος της Ελλάδας και εν τη ρύμη του λόγου του, ο Πρωθυπουργός ετόνισε πως δεν είναι δυνατόν να γίνει πλήρης αναδάσωση και θα περιοριστεί εκεί όπου θεωρείται αναγκαία.

Μένει, ως εκ της ακολουθίας των πραγμάτων, να δούμε κατά πόσον θα ισχύσει η νέα διαβεβαίωση, έστω και με περικοπές στην αναδάσωση, ευχόμενοι οι υποσχέσεις αυτές να μην αποδειχθούν και αυτές έωλες, όπως προηγούμενων Κυβερνήσεων σε παρόμοιες περιπτώσεις.

error: Content is protected !!