Η Σαλαμίνια Αθλήτρια Μαρία Μπερή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP στο Μπάλατον της Ουγγαρίας Η Σαλαμίνια Αθλήτρια Μαρία Μπερή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP στο Μπάλατον της Ουγγαρίας
Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας SUP Μαρίας Μπερή του ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ Σαλαμίνας θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη... Η Σαλαμίνια Αθλήτρια Μαρία Μπερή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP στο Μπάλατον της Ουγγαρίας

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας SUP Μαρίας Μπερή του ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ Σαλαμίνας θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη λίμνη του Μπαλατον της Ουγγαρίας από 9 έως 12 Σεπτεμβρίου.

Η επιτυχία είναι πρωτοφανής για τον ΑΝΣ Γυαλας και για τον Ναυταθλητισμο του νησιού μας καθώς η Μαρία Μπερη κατόπιν επιλογής στην Εθνική Ομάδα του SUP θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην αθλητική της πορεία στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Σήμερα Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η προετοιμασία της αθλήτριας μας που πραγματοποιήθηκε στην Γυάλα Σαλαμίνας υπό την καθοδήγηση του Προπονητή της Μπουφιδη Δημητρίου και αναχωρεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Ομάδας για το Μπαλατον της Ουγγαρίας όπου εκεί θα αγωνιστεί από της 9 Σεπτεμβρίου έως της 12 Σεπτεμβρίου στις ηλικίες Under 18 χρονών.

Στόχος της αθλήτριας μας και ευχή δική μας στην πρώτη συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι η απόκτηση εμπειριών, η μέγιστη δυνατή απόδοση της και γιατί όχι και μια συμμετοχή σε έναν τελικό.
Ο ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ μετά τις μεγάλες επιτυχίες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανάπτυξης και Μεγάλων Κατηγοριών προχωράει μπροστά με σοβαρότητα, συνέπεια, σχέδιο και όραμα στην πραγματοποίηση των στόχων του Ομίλου συνολικά και των αθλητών ειδικότερα.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος, το ΔΣ του Ομίλου, ο Προπονητής, Οι γονείς και οι αθλητές κάνουν αυτό που χρειάζεται για να έρθουν οι επιτυχίες αυτές, σε αυτήν την προσπάθεια δεν θα έλειπε βέβαια και η ιδιωτική πρωτοβουλία του φίλου μου και ιδιοκτήτη της εταιρείας SUP EXCLUSIVE του Γ. Σταματελου που με ανιδιοτέλεια μας προσέφερε τον ανάλογο εξοπλισμό για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η προετοιμασία μας. Ευχαριστώ πολύ όλους και καλή μας επιτυχία.

error: Content is protected !!